Un gigant german din industria auto a început vaccinarea salariaţilor la cea mai veche fabrică din România

Un gigant german din industria auto a început vaccinarea
salariaţilor la cea mai veche fabrică din România

La fabrica Draexlmaier din Piteşti lucrează 2.000 de salariaţi FOTO: arhiva Adevărul

Începând de miercuri 12 mai, compania Lisa Draexlmaier din Piteşti, ce face parte din Grupul Draexlmaier din Germania, este prima mare firmă din judeţul Argeş ce a solicitat şi a început vaccinarea salariaţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de miercuri 12 mai s-au vaccinat 102 dintre cei aproximativ 2.000 de salariaţi ai companiei din Piteşti. Campania de vaccinare de la Lisa Draexlmaier va continua până marţi 18 mai inclusiv, vaccinarea realizându-se cu Pfizer-BioNTech. Angajaţii care au ales să se vaccineze vor primi o zi liberă.

Fabrica de la Piteşti aparţine gigantului german Draexlmaier, unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume.

În cadrul filialei de la Piteşti, cea mai veche din România, deschisă în 1993, se desfăşoară şi activităţi de Dezvoltare Inginerie şi IT.

Draexlmaier a investit până acum peste 500 de milioane de euro în ţara noastră şi mai are fabrici la Braşov, Hunedoara, Satu Mare şi Timişoara.

Draexlmaier are la ora actuală 75.000 de salariaţi în 65 de fabrici din 20 de ţări.

Draexlmaier produce printre altele cablaje şi compnente electrice şi electronic pentru producători de automobile premium precum Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, Rolls- Royce şi Volkswagen.

Vă mai recomandăm şi:

Gigantul german din industria auto care investeşte milioane de euro în şcolile profesionale din România. Elevii au bursă lunară şi ajung meseriaşi de top

 

Un gigant din industria auto oferă zeci de locuri de internship plătit şi contract de muncă part-time pentru studenţii români. Înscrierile se fac până pe 5 decembrie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările