Un gestionar a reuşit să fure 500 de combine frigorifice dintr-un depozit din Argeş.  În mai puţin de două luni, a creat un prejudiciu de 130.000 de euro

Un gestionar a reuşit să fure 500 de combine frigorifice dintr-un depozit din Argeş.  În mai puţin de două luni, a creat un prejudiciu de 130.000 de euro

Sursă foto: arhivă bizoo.ro

500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro, s-au "evaporat" dintr-un depozit de electrocasnice din Argeş. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice  Argeş l-au reţinut pe autor.

Este vorba de un bărbat de 24 de ani, din Leleasca, judeţul Olt, bănuit de săvârşirea infracţiunii de delapidare.
Individul a "uitat" să treacă în documente frigiderele pentru a le comercializaîn beneficiul său.

"Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie-octombrie a.c., acesta, având calitatea de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice ar fi scos din evidenţele firmei şi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro", precizează ISU Argeş.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru probarea întregii activităţi infracţionale, în sensul stabilirii circuitului pe care urmau să-l aibă cele 500 decombine frigorifice şi a eventualilor complici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: