Un bătrân şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de Săgeata Albastră

Un bătrân şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de Săgeata Albastră

Foto Arhivă Adevărul

Un bărbat de 80 de ani a decedat miercuri seara, după ce miercuri după-amiază a fost lovit de un tren. Accidentul a avut loc în Argeş, apropierea Gării Stolnici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii nu exclud nici posibilitatea ca bărbatul să fi vrut să-şi pună capăt zilelor. Potrivit mecanicului de locomotivă care conducea trenul IR 1893 în direcţia Bucureşti - Craiova, bătrânul stătea pur şi simplu pe linia de cale ferată. 
 
După semnalelele sonore date de mecanic, bătrânul s-ar fi ridicat de pe şine. Nu suficient de repede însă. Impactul n-a mai putut fi evitat. Deşi trenul nu mergea cu viteză foarte mare, pentru că se apropia de  gară, omul a fost izbit puternic.
 
O ambulanţă de la SAJ, o autospecială ISU, dar şi un echipaj de terapie intensivă mobilă au intervenit la faţa locului. Bărânul mai avea încă semne vitale. A fost intubat, ventilat mecanic şi internat la Spitalul Judeţean Argeş.
 
Bărbatul a decedat aseară, la câteva pe de la accident. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
citeste totul despre: