Un bărbat a jucat în picioare o fetiţă de 13 ani după ce a pândit-o la şcoală. Victima are traumatism cranian

Un bărbat a jucat în picioare o fetiţă de 13 ani după ce a pândit-o la şcoală. Victima
are traumatism cranian

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore FOTO: sursata.ro

O fetiţă de doar 13 ani din comuna argeşeană Albota a ajuns la spital după ce a fost bătută crunt în plină stradă de un bărbat de 55 de ani. Acesta a vrut să îşi facă singur dreptate după ce băiatul concubinei sale i-a povestit că a avut mai multe altercaţii cu fetiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Mama fetiţei agresate a mers la Spitalul de Pediatrie şi a cerut externarea copilei, pe semnătură, deşi medicii vorbesc despre un traumatism care trebuie în continuare ţinut sub observaţie.

Mama victimei a refuzat supravegherea medicală, plecând astăzi pe propria răspundere cu minora de la Spitalul de Pediatrie.

Adina Enescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Piteşti, spune că fetiţa prezenta ”traumatism cranio facial şi traumatism abdominal în observaţie prin agresiune fizică”.

Adina Enescu susţine că fetiţa a fost lovită puternic cu pumnii în faţă şi în abdomen, iar mama ar fi trebuit să ţină cont de îndrumările medicilor, deoarece starea copilei nu ar fi permis externarea.

Este posibil ca minora să se întoarcă pe mâna medicilor, în cazul în care starea sa generală se va agrava.

Bărbatul este din Piteşti, dar stătea mare parte din timp prin comuna Albota, având o relaţie de concubinaj cu o localnică. Concubina sa are un băiat minor, iar zilele trecute acesta i-a povestit tatălui vitreg că a avut mai multe altercaţii cu o fetiţă la şcoală.

Bărbatul a urmărit-o ieri pe fetiţă după ce aceasta a ieşit de la şcoală şi s-a repezit asupra ei, lovind-o de zeci de ori cu pumnul şi picioarele. Fetiţa a fost internată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. ”Victima are traumatism cranian şi abdominal”, ne-a declarat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore la scurt timp după ce a snopit-o în bătaie pe fetiţă. În cursul acestei după-amieze, agresorul va fi prezentat în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

citeste totul despre: