Un bărbat căutat în toată ţara, prins la o mănăstire din Argeş. Infractorul dat în urmărire se ascundea acolo de 10 zile

Un bărbat căutat în toată ţara, prins la o mănăstire din Argeş. Infractorul dat în urmărire se ascundea acolo de 10 zile

Bărbatul prins a la mănăstirea Cotmeana a fost deja încarcerat

Un bărbat de 39 de ani din Drobeta Turnu Severin, care furase bani de la o biserică din Sebeş, a fost prins sâmbătă, 4 aprilie, la o mănăstire din Argeş, unde se ascundea de 10 zile. Bărbatul, condamnat în lipsă la 2 ani închisoare, fusese dat în urmărire naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu l-a găsit pe bărbat la mănăstirea Cotmeana, unde acesta se ascundea de zece zile. 

Poliţiştii patrulau în mod regulat în zonă şi îi cunoşteau pe cei de la mănăstire. 

Când l-au văzut pe bărbatul necunoscut, i-au cerut să se legitimeze şi la verificarea acestuia în baza de date a apărut menţiunea că este urmărit general, în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Sebeş. 

Bărbatul se ascundea la mănăstire de zece zile şi a fost deja încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările