Un bărbat din Argeş şi-a omorât mama : „Am bătut-o rău. Demonii m-au pus“

Un bărbat din Argeş şi-a omorât mama : „Am bătut-o rău. Demonii m-au pus“

Nicolae Ilie (40 de ani) şi- bătut mama cu pumnii şi picioarele, Foto curier.ro

Un bărbat din comuna argeşeană Şuici şi-a bătut cu bestialitate mama şi a lăsat-o în agonie, într-o baltă de sânge. Femeia a murit  după câteva ore. Tribunalul Argeş l-a trimis joi în arest preventiv pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a întâmplat miercuri.  După o ceartă cu mama sa, în vârstă de 83 de ani, Nicolae Ilie (40 de ani) s-a pus cu pumnii şi picioarele pe cea care i-a dat viaţă. 

Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a lăsat-o pe bătrână să agonizeze şi a dat fuga la un magazin din sat. A încercat să fure un suc şi a fost prins de paznicul Primăriei, care a sezizat  că alături se întâmplă ceva. 

Când l-a văzut plin de sânge, paznicul  l-a luat la întrebări. ”Am bătut-o tare pe maică-mea”, i-a mărturisit  bărbatul, iar angajatul Primăriei a alertat  Poliţia. 
 
Oamenii legii au găsit-o moartă pe Gheorghiţa Ilie. Ucigaşul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, iar la audieri a declarat că demonii l-au ispitit, însă le-a spus anchetatorilor că regretă că şi-a omorât mama. 

Astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş l-au dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă cu ucigaşul în arest. Cel mai probabil bărbatul va fi scos de sub incidenţă penală, din cauza problemelor sale pihice.

citeste totul despre: