Un bărbat din Argeş a intrat cu maşina în casa mamei concubinei sale. S-a răzbunat după ce tânăra, minoră, l-a părăsit şi l-a lăsat cu un copil

Un bărbat din Argeş a intrat cu maşina în casa mamei concubinei sale. S-a răzbunat după ce tânăra, minoră, l-a părăsit şi l-a lăsat cu un copil

Foto Poliţia Română

Judecătoria Topoloveni a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul unui tânăr de 24 de ani din Răteşti care şi-a bătut concubina minoră şi a intrat cu maşina în casa mamei acesteia.

Bărbatul şi concubina sa, în vârstă de 17 ani, au împreună un copil mic.

Din cauza violenţelor repetate, tânăra l-a părăsit şi a fugit la mama sa, fără să ia însă şi copilul în vârstă de un an şi jumătate, de teamă că, spun rudele fetei, bărbatul ar fi venit să-l ia înapoi cu forţa.

Tânărul a venit oricum după ea, miercuri, când, într-o criză de furie, a intrat cu maşina în casa soacrei sale după care şi-a luat la bătaie concubina.

Bărbatul i-a reproşat tinerei că şi-a abandonat copilul care, între timp, s-a îmbolnăvit. Potrivit tânărului, când acesta s-a dus cu micuţul la spital, pentru internare, i s-ar fi comunicat că tatăl nu poate rămâne în salon. Asta l-a înverşunat şi mai tare împotriva mamei copilului şi aşa a ajuns să se răzbune. 

Scandalul l-ar putea trimite pe bărbat în instanţă.

„Bărbatul de 24 de ani, din Răteşti, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu mai multe interdicţii, printre care să nu depăşească limita judeţului Argeş fără încuviinţare şi să nu se apropie de fosta concubină sau de mama acesteia”, precizează IPJ Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: