Un bărbat din Argeş a fost arestat după ce a întreţinut relaţii sexuale orale repetate cu fiica minoră

Un bărbat din Argeş a fost arestat după ce a întreţinut relaţii sexuale orale repetate cu fiica minoră

Foto arhivă Adevărul

Un bărbat din Piteşti şi-a obligat fiica minoră să întreţină relaţii sexuale orale cu el pe parcursul a două luni. Individul a fost reţinut luni şi urmează ca marţi să fie prezentat instanţei pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Bărbatul este tatăl a trei copii, de 4, 7 şi respectiv 9 ani. 

Abuzurile asupra fiicei au început în urmă cu două luni, când soţia sa a plecat în afara judeţului împreună cu cel mai mic dintre copii. Fetiţa, în vârstă de 7 ani, a rămas acasă împreună cu fratele mai mare, în grija tatălui. Atunci, individului i-au încolţit în minte gânduri incestuoase şi şi-a supus copila la perversiuni sexuale orale. De ruşine, fetiţa a ţinut în secret batjocora la care a supus-o părintele. Când mama s-a întors, i-a povestit tot. 

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au reţinut un bărbat de 50 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol. Din cercetări s-a stabilit faptul că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, împotriva voinţei ei", precizează IPJ Argeş.

Individul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: