Un bărbat a apelat o fetiţă pe Facebook şi a început să se masturbeze. Nu ştia că de fapt stă de vorbă cu mama copilei

Un bărbat a apelat o fetiţă pe Facebook şi a început să se masturbeze. Nu ştia că de fapt stă de vorbă cu mama copilei

FOTO Arhiva

O femeie din Mioveni a rămas joi surprinsă când fetiţa sa i-a spus că un bărbat i-a trimis cerere de prietenie pe Facebook şi a început să-i pună tot felul de întrebări intime, odată cu o avalanşă de complimente. Mama a intrat pe fir.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copila acceptase cererea de prietenie trimisă de individ fără să intuiască intenţiile bărbatului. Când interlocutorul, G.A.A, din Constanţa, potrivit profilului său de pe contul de socializare, a început să-i facă avansuri, fetiţa i-a arătat mamei convesaţia.
 
„A întrebat-o ce vârstă are, dacă are iubit, i-a spus că pare foare matură şi că este foarte frumoasă. Fetiţa, care de obicei imi arată tot ce vorbeşte cu alţii pe Facebook, mi-a spus ce i s-a întâmplat. Chiar în timp ce-mi arăta mesajele, el a apelat-o şi video. I-am răspus, vrând să-i spun că e doar un copil, că lucrurile astea nu se fac, dar el i-a dat direct Video Calling. Deja se masturba. Probabil a crezut că-i răspunde fata. Am rămas îngrozită de ce am văzut acolo”, a declarat, pentru Adevărul, P.N, de 31 de ani, mama fetiţei.
 
Femeia l-a ameninţat pe individ că-l va reclama la Poliţie, dar nu a făcut-o până acum. „Nu a vorbit, doar a continuat să se masturbeze în faţa mea, deşi îi dăsusem şi eu video şi mă putea vedea. În momentul în care i-am spus că o să mă duc să depun plângere, mi-a închis şi m-a blocat A doua zi am intrat pe pagina lui de pe contul cumnatei mele. Ce am văzut acolo, m-a uimit: din 1.500 de prieteni, sute erau fetiţe. Ulterior, nici lista de prieteni n-a mai lăsat-o publică”, mai spune mama copilei. 
 
Femeia mai are alte două fiice, în vârstă de 9 şi respectiv 2 ani, şi se teme că o plângere Poliţie le-ar afecta pe copile. „Din cauza asta am şi ezitat să mă duc la Poliţie, pentru că mi-e frică. Am zis că mai bine aş lăsa lucrurile aşa cum sunt şi să fiu mai atententă, probabil n-o s-o mai las pe Facebook. Mizez pe faptul că presa îşi face bine treaba şi că, dacă se trage un semnal de alarmă, măcar părinţii vor fi mai atenţi la cei care le abordează copiii”, a mai declarat, pentru Adevărul, mama copilei. Reprezentanţii IPJ spun că, până la această oră, femeia nu a depus plângere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările