Incident şocant la Uzina Dacia din Piteşti. Un muncitor a murit subit sub ochii colegilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Un angajat al uzinei Dacia Mioveni a murit luni, 11 mai, la ieşirea din schimb. Omului i s-a făcut rău în timp ce se îndrepta spre poarta fabricii. Bărbatului i se vor face inclusiv teste COVID-19.


UPDATE În ziua de 11 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi că un bărbat de 58 de ani a acuzat o stare de rău, în timp ce se îndrepta spre ieşirea din incinta unităţii unde era angajat. 

"Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al societăţii, după care i s-au făcut manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 192, 349 şi 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, iar verificările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", precizează IPJ Argeş.

Cauzele decesului vor fi stabilite după efectuarea autopsiei. 

Potrivit sursei citate, în cadrul autopsiei, se vor efectua şi teste Covid-19.

Ştirea iniţială:

Un eveniment tragic a pus pe gânduri salariaţii constructorului de automobile de la Mioveni: moartea subită a unui coleg, care, astăzi, s-a prăbuşit pur şi simplu după o zi obişnuită de lucru. 

Este vorba de un bărbat de 58 de ani, corpolent, care, potrivit unor surse neoficiale, ar fi suferit un infarct miocardic, moartea sa fiind pusă pe seama afecţiunilor cardiace preexistente. 

Angajatul terminase programul şi se îndrepta spre ieşirea din uzină când a acuzat o stare de rău.

I-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al uzinei şi i-au fost efectuate manevre de resuscitare, care însă nu au avut rezultat, fiind constatat decesul.

Pentru stabilirea cauzelor decesului, va fi efectuată autopsia. Rămâne de văzut dacă bărbatului i se va face şi un test COVID-19. 

Au fost anunţaţi reprezentanţii ITM, iar poliţiştii desfăşoară cercetări.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite