Turişti la rulotă şi cort, blocaţi de viiturile care au ajuns pe mai multe drumuri din Argeş. Persoane blocate sunt şi la o cabană

Turişti la rulotă şi cort, blocaţi de viiturile care au ajuns pe mai multe drumuri din Argeş. Persoane blocate sunt şi la o cabană

Drumul spre o cabană din Rucăr e blocat

Forţele de intervenţie ale ISU Argeş, sprijinite de un echipaj al Salvamont Câmpulung, au pornit în srijinul mai multor turişti rămaşi blocaţi în zona montană a Argeşului, după ce viiturile au afectat calea de acces.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update: "Spre Câmpulung au plecat echipaje cu motopompe de la Detaşamentele de Pompieri Piteşti, Bradu, Mioveni şi Secţia de Pompieri Costeşti", precizează ISU Argeş.

Ştirea iniţială:
 
În localitatea Lereşti, drumul spre locul în care câţiva turişti şi-au amplasat un cort şi o rulotă e blocat.
 
"În zonele unde drumurile sunt blocate autorităţile locale şi pompierii iau măsuri pentru deblocarea lor. La Lereşti, forţele de intervenţie sunt sprijinite şi de un echipaj al Salvamont Câmpulung", precizează ISU Argeş.
 

Şi drumul spre o unitate turistică din localitatea Rucăr este blocat (între Valea lui Ivan şi Barajul Pecineagu). Din fericire, nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. 

Tot în Rucăr, pompierii intervin pentru evacuarea apei din două locuinţe, iar în Câmpulung au intervenit pentru evacuarea apei dintr-un beci. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările