Tupeu de hoţi într-o comună din Argeş: Au furat camerele de supraveghere montate ca să prevină furturile

Tupeu de hoţi într-o comună din Argeş: Au furat camerele de supraveghere montate ca să prevină furturile

Foto: Poliţia Română

Angajaţii administraţiei publice locale din Ungheni - Argeş au constatat, săptămâna aceasta, că au dispărut camerele de supraveghere montate de primărie. Hoţii nu au fost încă identificaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti au fost sesizaţi de către reprezentantul unităţii administrativ-teritoriale despre faptul că, în data de 10 ianuarie 2022, au fost sustrase mai multe camere de supraveghere, montate în comuna Ungheni, 

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, mai multe camere de supraveghere video, aparţinând unităţii administrativ-teritoriale mai sus menţionate, au fost sustrase de pe trei stâlpi de electricitate, unde erau montate" precizează IPJ Argeş.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar verificările continuă, sub toate aspectele, pentru identificarea autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările