Trei cadre medicale de la două spitale din Argeş, infectate cu coronavirus

Trei cadre medicale de la două spitale din Argeş, infectate cu coronavirus

Două ditnre cele trei persoane sunt asistente la Spitalul Câmpulung FOTO: Spitalul Câmpulung

Două asistente medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel şi o infirmieră de la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung au fost infectate cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cum precizează reprezentanţii Prefecturii Argeş, cele trei cadre medicale manifestă forme uşoare ale bolii provocate de coronavirus şi se află în prezent internate la Spitalul Orăşenesc Mioveni.

Ancheta epidemiologică este încă în derulare, dar s-a stabilit deja că infirmiera de la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung s-a infectat în afara unităţii medicale. Au fost recoltate probe de la toţi contacţii celor trei cadre medicale, în număr de 16, toţi colegi din spital. Persoanele care au luat contact cu asistentele şi infirmiera infectate cu COVID-19 au fost plasate în izolare. Specialiştii DSP Argeş aşteaptă rezultatul testelor.

Respectivele cadre medicale, confirmate pozitiv, au luat virusul, cel mai probabil, înainte ca unităţile medicale din Câmpulung să fie declarate spitale COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: