Transfăgărăşanul, închis circulaţiei rutiere. Până unde se mai poate şofa

Transfăgărăşanul, închis circulaţiei rutiere. Până unde se mai poate şofa

Foto: Facebook Drumuri Braşov

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni, 25 octombrie, închiderea circulaţiei rutiere pe Transfăgărăşan din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Măsura a fost adoptată de către Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR conform normativului privind circulaţia rutieră pe drumurile montane, DN 7C şi DN 67C ”ind AND 615-2020” care prevede oprirea circulaţiei pe Transfăgărăşan
 
„Luni, 25.10.2021, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă)", a precizat, luni, CNAIR.
 
Normativul reglementează unitar circulaţia rutieră pe DN 7C şi DN 67C în vederea asigurării viabilităţii acestora prin prisma condiţiilor meteorologice, climatice, altitudinii la care sunt situate şi a caracteristicilor tehnice ale acestor drumuri montane. 
 
Sectorul de drum închis circulaţiei este semnalizat corespunzător, potrivit CNAR.
 
"Reamintim că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei şi zăpadă), pentru siguranţa participanţilor la trafic, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis ca circulaţia autovechiculelor să se menţină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 - km 59+800)", mai precizează CNAIR.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările