Traficanţi de droguri prinşi în timp ce încercau să vândă 100 de grame de cocaină în parcarea unui supermarket

Traficanţi de
droguri prinşi în timp ce încercau să vândă 100 de grame de cocaină în parcarea
unui supermarket

Traficanţii vindeau de mai mult timp droguri în Mioveni şi Piteşti  FOTO: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi au fost surprinşi în flagrant de procurorii DIICOT în timp ce încercau să vândă 100 de grame de cocaină pentru 8.000 de euro în parcarea unui supermarket din oraşul Mioveni.

După cum se precizează într-un comunicat emis miercuri 31 ianuarie de către DIICOT, pe 30 ianuarie, a.c., „procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Argeş au surprins în flagrant pe inculpaţii Preda Cristian Valentin şi Şerbana Mădălin-Nicolae în timp ce intenţionau să efectueze tranzacţii ilicite cu droguri de mare risc pe raza localităţii Mioveni, în parcarea unui complex comercial”.

Cei doi bărbaţi intenţionau să vândă o cantitate de 100 g de cocaină,  la preţul negociat de 8000 de euro.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că drogurile de mare risc fuseseră procurate de către Şerbana Mădălin Nicolae, care comercializa  consumatorilor şi traficanţilor de droguri pe raza mun. Piteşti şi Mioveni, cocaină stradal, en-detail, la preţul de 100 euro/gram. Drogurile erau primite de la o persoană de încredere din Spania, iar transportul s-a efectuat prin intermediul unei firme de coletărie sau curierat.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate pe 30 ianuarie a.c. la locuinţele celor doi bărbaţi  au  fost găsite şi ridicate ustenile susceptibile a fi folosite la porţionarea drogurilor şi bani.

Procurorii DIICOT Piteşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările