Adolescentă de 16 ani, şantajată cu filmări pornografice ca să se prostitueze. Trei indivizi din Argeş au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Piteşti au documentat activitatea infracţională a trei tineri, în cadrul unui dosar de trafic de minori şi şantaj. Victimă este o adolescentă de 16 ani.

Miercuri, 3 iunie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.  - S.T. Piteşti, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, dintre care una în Câmpulung Muscel, două în comuna Mihăeşti şi una în Schitu-Goleşti la locuinţele persoanelor în cauză.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2019 – februarie 2020, un tânăr de 20 de ani din Câmpulung Muscel ar fi constrâns o minoră de 16 ani să practice prostituţia.

"Ulterior, aceasta ar fi fost şantajată de alţi doi tineri, de 21 şi 22 de ani, ambii din Mihăeşti, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale, cei doi ameninţând cu postarea în mediul on-line a unor filmări cu conţinut sexual explicit", precizeată IPJ Argeş.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum şi alte obiecte cu valoare probatorie.

Şase persoane au fost conduse la audieri. 

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite