Topul bancurilor despre Statul Islamic. Cum funcţionează păpuşile gonflabile ale teroriştilor ISIS

Topul bancurilor despre
Statul Islamic. Cum funcţionează păpuşile gonflabile ale
teroriştilor ISIS

Terorist făcându-şi selfie cu un avion deturnat FOTOMONTAJ: freakingnews.com

Cea mai temută organizaţie teroristă din lume, ISIS, alias Statul Islamic, a devenit în ultima vreme şi ţinta a numeroase bancuri cinice.

1. Dacă ISIS ar începe un război cu Coreea de Nord, cine ar câştiga?

Restul lumii

 

2. Un membru al organizaţiei teroriste ISIS efectua un control de rutină în trafic în căutare de infideli şi a oprit maşina unui cuplu creştin: „Sunteţi musulmani?” l-a întrebat teroristul ISIS pe bărbatul de la volan. „Da”, a replicat şoferul creştin, „Suntem musulmani”. Teroristul ISIS îi spune atunci: „Dacă eşti musulman recită-mi un verset din Coran.” Creştinul îi recită un verset ales la întâmplare din Biblie, pretinzând că este un verset din Coran. „OK”, spune într-un final teroristul ISIS, „Poţi pleca”. După ce merg cu maşina mai multe zeci de kilometri, femeia creştină îl întreabă pe soţul său: „Nu îmi vine să cred la ce risc ne-ai expus. De ce i-ai spus că suntem musulmani? Dacă ar fi ştiut că minţi ne-ar fi ucis pe amândoi.” La care soţul îi spune: „Nu îţi face griji. Dacă ar şti Coranul, nu ar ucide oameni.”

3. Un neamţ, un suedez şi un evreu sunt răpiţi de ISIS. „Ascultaţi aici, infidelilor”, zice teroristul ISIS, „mai aveţi dreptul la o ultimă dorinţă înainte să vă ucid.” Neamţul cere îndurare. „Germania a fost întotdeauna deschisă cu oamenii voştri, ce am făcut să merit asta?” După ce vede că nu primeşte un răspuns, decide că vrea un cârnat şi o bere bună. Suedezul ţipă din toţi plămânii: „Nu ai niciun pic de umanitate? Suedia a fost întotdeauna deschisă la tradiţiile şi credinţa voastră, de ce faci asta?”. Nu primeşte niciun răspuns şi în cele din urmă spune că vrea un peşte bun. Liniştit, evreul îi spune teroristului ISIS: „Nu vreau nimic de la tine, vreau doar să îmi dai un şut în fund.” Furios pe replica evreului, teroristul ISIS îi dă un şut în fund. Evreul se ridică, se întoarce şi ucide tot grupul ISIS. Şocat, neamţul îl întreabă: „De ce i-ai cerut să îţi dea un şut în fund?”. La care evreul îi răspunde: „Dacă nu ar fi făcut-o, ai fi spus că eu am început...”

4. Trei femei, o blondă, o brunetă şi o roşcată urmează să fie executate de către ISIS. Prima la execuţie este roşcata. Chiar înainte să fie împuşcată ţipă: „Tornadă!”. Toţi membrii ISIS îşi acoperă capetele, roşcata fuge şi scapă. Urmează bruneta. Se ia după roşcată şi ţipă: „Furtună de nisip!”. Naivii membri ISIS sunt păcăliţi din nou, îşi acoperă capetele, iar bruneta fuge şi scapă. Blonda îşi spune: „O să fie uşor să scap. Ăştia sunt nişte idioţi.” Blonda stă dreaptă cu o privire relaxată în faţa plutonului de execuţie, în timp ce liderul ISIS le spune celor din pluton: „Fiţi gata... Ţintiţi...” La care blonda strigă: „FOC!”

5. Cum funcţionează noile păpuşi gonflabile ale ISIS?

Se aruncă singure în aer!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările