Tentativă de omor în Argeş, unde un individ şi trei complici au intrat peste un bărbat şi l-au snopit în bătaie

Tentativă de omor în Argeş, unde un individ şi trei complici au intrat peste un bărbat şi l-au snopit în bătaie

Foto: arhivă Adevărul

După ce l-au reţinut pe principalul suspect al unei tentative de omor şi pe unul dintre complicii săi, ajunşi ulterior în arest, poliţiştii argeşeni au mai reţinut încă doi suspecţi din acelaşi dosar. Ultimii au fost prezentaţi miercuri instanţei, care i-a trimis după ceilalţi doi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faptele s-au petrecut în decembrie, anul trecut, iar ultimii reţinuţi sunt un bărbat de 37 de ani şi un tânăr de 24 de ani, consideraţi complici ai unui tânăr de 31 de ani, care a fost la un pas să omoare un localnic din din Bălileşti - Argeş. 

"Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan petrecut în seara zilei de 5 decembrie 2020, un tânăr de 31 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei unui bărbat din Bălileşti, unde l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului, la agresarea persoanei vătămate participând şi alti trei bărbaţi", precizează IPJ Argeş.

Pe 22 decembrie 2020, oamenii legii l-au reţinut pe bărbatul 31 de ani din Ţiţeşti, cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor şi violare de domiciliu, în cazul căruia instanţa a dispus ulterior arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Pe 23 decembrie 2020, în continuarea cercetărilor, un alt bărbat, de 42 de ani, din Ţiţesti, cercetat sub aspectul complicităţii la tentativă de omor şi al infracţiunii de violare de domiciliu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă.

Săptămâna aceasta, pe 12 ianuarie, au fost extinse cercetările şi a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore faţă de ceilalţi doi (bărbatul de 37 de ani, din Ţiţeşti, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la tentativă de omor şi violare de dimiciliu şi respectiv tânăr de 24 de ani, din Bălileşti, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi violare de domiciliu).

"În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 37 de ani, din Ţiţeşti, a fost prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de tânărul de 24 de ani, din Bălileşti, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile", a precizat, miercuri, Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 A condus beat şi fără permis o maşină neînmatriculată, cu numere false şi s-a oprit într-un tractor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările