Tânărul care a lovit intenţionat cu maşina un bărbat a fost eliberat

Tânărul care a lovit intenţionat cu maşina un bărbat a fost eliberat

Pe înregistrare se vede cum victima s-a dus de două ori la maşina tânărului, a vorbit cu el şi a lovit cu palma capota, dar şi cum şoferul de 19 ani a pornit în trombă şi l-a lovit din spate pe celălalt.

După audierile de joi, Costin Ştefan, şoferul de 19 ani care s-a răzbunat pe bărbatul cu care s-a şicanat în trafic, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Tânărul a fost eliberat după cele 24 de ore petrecute în arest. Este în continuare cercetat sub control judiciar.
 
Bărbatul pe care l-a lovit cu maşina are 3 zile de îngrijiri medicale, dar magistraţii au considerat că nu este vorba tentativă de omor, potrivit încadrării anterioare,  Apărătorii victimei au atacat decizia cu apel. 
 
 Reamintim că accidentul a avut loc la începutul săptămânii şi, Iniţial, pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă, însă, ulterior, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind schimbată încadrarea juridică în tentativă de omor.
 
Costin Ştefan, şoferul acuzat, este elev la Colegiul Naţional Zinca Golescu din Piteşti. Luni, când a avut loc altercaţia, a reacţionat violent la  criticile celuilalt şofer, în vârstă de 47 de ani, care, agasat de felul în care tânărul şofează şi după câteva şicane în trafic s-a dat jos din maşină ca să-i ţină tânărului o teorie despre condus.
 
 Nervos, acesta din urmă a accelerat  în timp ce se îndrepta spre şoferul-pieton, şi l-a izbit în plin, după care a fugit de la locul faptei. Bărbatul lovit a ajuns la spital iar şoferul de 19 ani a fost prins după trei ore. 
 
Camerele de supraveghere din zonă au surprins deznodământul poveştii. Pe înregistrare se vede cum victima s-a dus de două ori la maşina tânărului, a vorbit cu el şi a lovit cu palma capota, dar şi cum şoferul de 19 ani a pornit în trombă şi l-a lovit din spate pe celălalt.
 
Joi, şoferul acuzat a fost chemat la audieri, iar după nici două ore, pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere. Astăzi a fost prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă, iar magistraţii au decis cercetarea sa sub control judiciar.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările