Sondaj pentru redeschiderea fabricii Lactate Brădet. Patronul Marius Badea vrea să ştie dacă românii ar mai mânca produsele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Lactate Brădet
Foto: Facebook Lactate Brădet

Reprezentanţii „Lactate Brădet“ au început, săptămâna trecută, demersurile pentru reluarea producţiei. DSVSA Argeş a preluat noi probe din fabrică şi, în funcţie de rezultate, urmează să dea sau nu un aviz în acest sens. Înainte de a primi însă un răspuns oficial, patronul firmei argeşene vrea să ştie dacă, după scandalul brânzei cu E. coli şi cel al angajaţilor depistaţi cu verotoxină, oamenii vor mai cumpăra produsele sale.

Marius Badea a lansat  pe pagina de Facebook a fabricii sale un sondaj la care consumatorii de lactate sunt invitaţi să răspundă la întrebarea: “Aveţi incredere să cumpăraţi şi să consumaţi produse Brădet?”.

Fabrica Lactate Brădet a fost închisă la sfârşitul lunii februarie, după scandalul lotului de 25 de kilograme de brânză cu E. coli. Patronul Lactate Brădet reuşise, atunci, să întoarcă întreg scandalul în favoarea firmei sale, numai că, ulterior, au apărut alte două scandaluri, cel legat de angajaţii Lactate Brădet depistaţi cu tulpinile de E. coli care provoacă sindrom hemolitic uremic şi cel iscat după îmbolnăvirea cu SHU a bebeluşului român din Italia, caz care a atras o alertă internaţională faţă de brânza produsă de brandul argeşean. La o lună de la închiderea fabricii, Marius Badea şi-a manifestat intenţia de a relua producţia şi a cerut acordul DSVSA în acest sens. În eventualitatea primirii unui aviz favorabil din partea Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, omul de afaceri vrea să ştie dacă produsele sale vor mai avea sau nu căutare.

“Peste 98% din opinii sunt favorabile”

Cât despre avizul DSVSA, despre care spune că este doar o chestiune de ore, patronul fabricii argeşene mărturiseşte, pentru “Adevărul”, că n-are niciun fel de emoţii.

“Din clipă în clipă mă aştept să primesc avizul DSV. Au fost luate probe de sanitaţie, dar sunt sigur că, aşa cum s-a întâmplat la ultimele analize făcute în fabrică, şi de data aceasta rezultatele vor fi bune. Aveam emoţii legate de consumatori, dar, potrivit sondajului, până acum, peste 98% din opinii sunt favorabile. Dacă primim avizul, joi reluăm producţia”, a declarat, luni,  pentru “Adevărul”, patronul Marius Badea.

“Decizia noastră de a redeschide fabrica este strâns legată de votul dvs.”

Iată cum sună mesajul postat pe Facebook de Marius Badea, prin care omul de afaceri îi invită pe consumatorii de lactate să ia parte la sondajul care încă nu s-a oprit:
 

“În condiţiile în care după scandalul mincinos din Italia s-au făcut analize la toate produsele noastre de acolo şi rezultatul verbal este negativ şi confirmat de buletinele de analiză din Germania, vreau să ştiu dacă aveţi încredere să consumaţi produsele noastre, produse făcute cu multă dragoste într-o fabrică ultra modernă cu lapte românesc după reţete româneşti. O fabrică care va aşteaptă cu mult drag să-i treceţi pragul pentru a vedea cum se produce. Vrem să reîncepem producţia, dar depindem de dvs., aşa că va rugăm să daţi like acestei pagini dacă aveţi încredere să cumpăraţi şi să consumaţi produsele noastre sau puteţi vota. Indiferent de ceea ce simţiţi, indiferent de părerea dvs. vă mulţumim pentru sinceritate. Decizia noastră de a redeschide fabrica este strâns legată de votul dvs. Nu putem şi nu vom judeca pe cei ce ne sunt împotrivă, nu au nicio vină, sunt victime ca şi noi a dezinformărilor şi manipulărilor repetate şi sperăm că într-o zi să vadă această mare nedreptate”, scrie pe Facebook Marius Badea.

Postarea sa avea luni, la ora 16.00, aproape 2.000 de distribuiri şi 10.000 de like-uri, dar şi câteva mesaje virulente la adresa sa. “Criminalilor, la puşcărie! Aţi omorât copii”, scrie Ninel Andrei, ca răspuns la unul dintre mesajele de susţinere a Lactate Brădet.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite