Scurtcircuit în camera de resuscitare a UPU, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Trei pacienţi, evacuaţi

Scurtcircuit în camera de resuscitare a UPU, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Trei pacienţi, evacuaţi

Foto: SJU Piteşti

Un scurtcircuit s-a produs marţi în camera de resuscitare a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalul Judeţean Piteşti. Personalul a acţionat imediat, evitându-se producerea unui incendiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această după-amiaza, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SJU Piteşti a avut loc un incident care se putea încheia cu victime şi incendiu, dacă personalului medical nu ar fi avut prezenţă de spirit.  
 
"În jurul orei 15: 00, în camera de resuscitare a fost semnalat un scurtcircuit la aparatul de aer condiţionat. Cadrele medicale au acţionat imediat. Cablul de alimentare al aparatului a fost scos din priză şi, astfel, evitată producerea unui incendiu (...). Aparatul de aer condiţionat va fi înlocuit", precizează purtătorul de cuvânt al spitalului, Cristina Cazacu.
 

Pacienţii, evacuaţi

Nu a fost nevoie de intervenţia reprezentanţilor ISU Argeş, echipa care asigură continuu mentenanţa în cadrul SJUP stabilind că nu există pericol.
 
"Menţionăm că cei 3 pacienţi aflaţi în respectiva încăpere au fost mutaţi imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată", mai spune Cristina Cazacu.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

     
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările