Sandra N., artista din România cu peste 500 milioane de vizualizări pe YouTube, premiată în Turcia VIDEO

Sandra N., artista din România cu peste 500 milioane de
vizualizări pe YouTube, premiată în Turcia VIDEO

Sandra N. are sute de mii de fani pe glob FOTO: arhiva personală

Alexandra Năftănăilă, pe numele de scenă Sandra N., a fost premiată în această săptămână la Golden Palm Awards, cel mai important eveniment muzical şi din entertainment din Turcia, desfăşurat la Istanbul.

Sandra N. a fost recompensată la Istanbul cu trofeul World Pop Music Star. 

„Evenimentul este dedicat marilor nume din Turcia, atât din domeniul sportului, al televiziunii, filmului, muzicii, au fost premiate nume mari din fiecare domeniu. Practic pe scenă au fost invitaţi doar cei care au fost premiaţi. 

De asemenea, în fiecare an există şi o categorie a artiştilor internaţionali difuzaţi la ei. Anul trecut de exemplu au fost premiaţi Alexandra Stan şi Akcent, iar anul acesta trupa Havana şi eu, având premiul pentru categoria “World music pop star”. Am avut emoţii, în primul rând pentru că a fost primul zbor, prima călătorie după aproape doi ani”, a declarat Sandra N. pentru "Adevărul".

Alexandra este de peste şase ani una dintre artistele din România care se bucură de succes la nivel internaţional. Hit-urile Sandrei N. au depăşit deja 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Pe conturile de Istagram şi Facebook, Sandra N., fiica fostului primar Ion Năftănăilă de la Albeştii de Muscel, are aproape 600.000 de fani de pe tot globul, o mare parte dintre aceştia fiind din Franţa, Marea Britanie, Turcia, Canada, Brazilia,  Rusia, Pakistan, India, Indonezia, Australia, Bosnia, Irak şi Algeria.

Cea mai recentă melodie a sa, intitulată „Caravana”, a depăşit deja două milioane de vizualizări pe YouTube.

Sandra N., alături de trofeul câştigat la Istanbul FOTO: arhiva personală

 

Născută în 1991 la Câmpulung Muscel şi absolventă a Facultăţii de Jurnalism, Sandra şi-a început cariera de la vârsta de patru ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. Şi-a continuat drumul în muzică studiind la o şcoală de muzică din Argeş. A reprezentat ţara noastră până în prezent la mai multe festivaluri de muzică din Turcia şi Italia. În afară de partea interpretativă, Sandra N. cântă la chitară şi la pian şi compune linii melodice şi versuri de la vârsta de 14 ani. A urmat timp de trei ani cursuri de canto/tehnică vocală la Şcoala de Muzică a profesoarei Crina Mardare.

Vă mai recomandăm şi:

Sandra N., artista cu peste 110 milioane de vizualizări pe YouTube: „Când părinţii mi-au zis să fac altceva în afară de muzică, am făcut o criză foarte urâtă“

Anca Serea, iubita lui Adi Sînă de la Akcent, este însărcinată a patra oară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările