FOTO VIDEO S-a sinucis din clopotniţa Catedralei de la Mioveni

FOTO VIDEO S-a sinucis din
clopotniţa Catedralei de la Mioveni

Anchetatori au găsit în clopotniţă o plasă cu mâncare, o sticlă cu apă, dar şi un bilet de adio

Sinucidere din clopotniţa catedralei din Mioveni. Un bărbat s-a aruncat de la o înălţime de aproximativ 15 metri, în curtea lăcaşului sfânt. Înainte de a face teribilul gest a lăsat un bilet în care a scris: ”Mariano, adio! Te iubesc, te rog să mă ierţi!”

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia a fost descoperită, în această dimineaţă. Trupul fără suflare al bărbatului, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit în curtea catedralei. Medicul de la Ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai avut ce face, decât să constate decesul. Potrivit poliţiştilor, cel mai probabil bărbatul s-a strecurat în biserică şi a urcat în clopotniţă, încă de ieri. Şi asta, pentru că, în această dimineaţă, uşile erau încuiate când a fost găsit trupul neînsufleţit al bărbatului. Anchetatori au găsit în clopotniţă o plasă cu mâncare, o sticlă cu apă, dar şi un bilet de adio, în care bărbatul a scris ”Mariano, adio! Te iubesc, te rog să mă ierţi!”.

Bărbatul s-a sinucis în această dimineaţă, au stabilit cadrele medicale sosite la faţa locului. ”La locul solicitării am găsit un pacient decedat. A fost căzut de la înăţime. Are craniul înfundat. Era decedat cam de aproximativ o oră şi jumătate. ”,a declarat Mihaela Ştefănoiu, asistent la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

Când a aflat de tragedie, soţia sinucigaşului a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Racoviţa.”Soţia victimei a fost adusă la spital cu Ambulanţa. A făcut atac de panică şi este hipertensivă. Momentan s-a aplicat tratamentul medical, starea ei fiind stabilă.”, a declarat Daniela Fianu, medic la Spitalul Racoviţa.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu certitudine ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest. ”Dispeceratul de urgenţă 112 a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea lăcaşului sfânt a fost găsită o persoană decedată. Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Judeţean din Piteşti pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală.”, a spus inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

 

                        

Un bărbat s-a aruncat de la o înălţime de aproximativ 15 metri FOTO Laurențiu Ionescu

Imagini din aceeasi galerie
  • Un bărbat s-a aruncat de la o înălţime de aproximativ 15 metri FOTO Laurențiu Ionescu
  • Tragedia a fost descoperită, în această dimineaţă     FOTO Laurențiu Ionescu 
  • Medicul de la Ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai avut ce face, decât să constate decesul 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările