Româncă strangulată şi incendiată în Italia

Româncă strangulată şi incendiată în Italia

Foto Facebook Nicoleta Căciulă

O femeie în vârstă de 46 de ani, din Argeş, plecată la muncă în Italia, a fost găsită decedată într-o garsonieră din localitatea italiană Brunico. Trupul său era incendiat, însă cauza morţii este alta: sugrumarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul Nicoletei Căciulă a fost găsit în data de 17 iulie, pe podeaua din locuinţă, aproape carbonizat. Potrivit autopsieiei, argeşeanca a murit ca urmare a asfixierii prin strangulare. Anchetatorii au găsit înfăşurat în jurul gâtului româncei un cablu electric.  
 
Aceeaşi autopsie a arătat că femeia nu avea urme de fum în plămâni, ceea ce indică producerea decesului înainte ca focul să cuprindă garsoniera.
 
De asemenea, pompierii italieni au stabilit că focul nu a avut cauze accidentale.
 
Anchetatorii bănuiesc că, cel mai probabil, autorul crimei a încercat să şteargă urmele, incendiind corpul si probele omorului. 
 
Femeia este din comuna argeşeană Vlădeşti. Lucra la firma de construcţii Rubner. La începutul lunii august urma să ajungă în România, în vacanţă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările