Revoltător! Proprietarii a două jeep-uri au rupt ţarcul de la o stână şi cu lemnele de la el au făcut focul. Imaginile au ajuns virale pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii unei pagini Facebook de călătorii au sesizat un fapt revoltător: proprietarii a două jeep-uri au rupt ţarcul de la o stână aflată la baza vârfului Moldoveanu şi cu lemnele de la el au făcut focul seara. Postarea făcută de administratorii paginii „2.500” a stârnit un val de revoltă, cu sute de distribuiri şi comentarii.

Iată ce scriu administratorii paginii de Facebook „2.500”, specializată în sfaturi de călătorie pentru montaniarzi: „Sâmbătă dimineaţa (05.08.2017), pe Valea Rea, am putut vedea cu stupoare cum 2 jipane trecuseră râul şi erau parcate în ţarcul de la Stâna lui Burnei. Mai spre seară am aflat de la Salvamont Nucşoara că au rupt ţarcul şi cu lemnele de la el şi-au făcut focul seara, fiindu-le lene să caute în pădure”. Postarea a fost ilustrată şi cu fotografii făcute celor două jeep-uri, ambele cu numere de Buzău. Cei de la Salvamont Nucşoara vor sesiza Jandarmeria montană în acest caz.

image

Valea Rea este o vale orientată nord-sud din partea sudică a munţilor Făgăraş din judeţul Argeş. Valea, prin care curge cursul de apă omonim, râul Valea Rea, este una din căile de acces cele mai directe, dar şi dificile, către cel mai înalt vârf montan din România, vârful Vârful Moldoveanu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite