Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş postează pe Facebook că în Piaţa Ceair se vând petarde şi ţigări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş postează pe Facebook că în
Piaţa Ceair se vând petarde şi ţigări

Pagina de Facebook a purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş    FOTO Laurenţiu Ionescu

Incredibil, dar adevărat! Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş scrie pe pagina de Facebook faptul că pieţele sunt pline de vânzători ambulanţi care vând petarde şi ţigări pe sub mână. Mai mult decât atât, comisarul şef Dănuţ Dinu aspiră la funcţia de prim-ministru, pentru a închide toate pieţele şi târgurile din România şi consideră că discursurile rasiste vor prinde la public

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul care reprezintă imaginea Poliţiei din Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, a scris pe pagina lui personal de Facebook, următorul mesaj: ”Am trecut prin piaţa Ceair. O mizerie la propriu şi la figurat. Nesimţire, nu tu bonuri fiscale, colindători care sâsâie "ţigări, ţigări" sau "petarde, petarde", manele şi câini vagabonzi, mirosuri şi găleţi de brânză pe marginea drumului ...preţuri de înţepeneşti ...Aduceţi- mi aminte, dacă voi ajunge vreodată prim-ministru, să închid toate pieţele şi toate târgurile din România. Şi încă ceva. Cred că în curând va prinde la public discursul rasist. Mă gândesc şi eu....”

Cei care au citit postarea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie din Judeţul Argeş nu au avut decât reacţii de surprindere.Dacă în conferinţele oficiale prezintă activitatea poliţiştilor argeşeni ca fiind o reuşită,aici, pe Facebook, spune cu totul altceva. Lasă să se înţeleagă faptul că oamenii legii nu reuşesc să-şi facă treaba, atâta timp, cât în piaţa Ceair a văzut persoane care vând petarde şi ţigări netimbrate.Subtil, dar direct, le dă şi un sfat politicienilor: ”Cred că în curând va prinde la public discursul rasist.”

Nici comentariile nu lipesc de la un astfel de mesaj. Iată ce au scris trei persoane care au citit rândurile scrise de comisarul şef Dănuţ Dinu:

”Din nefericire mizeria din Ceair e de ani de zile şi POLIŢIA NU FACE decât să scrie pe FB!!! Premier nu sunteţi! Comisar şef sunteţi!? CE FACEŢI DIN functia pe care o aveţi?!!? Semnalaţi pe FB? Am ajuns să strige POLIŢIA infracţiuni pe FB? Să înţelegem că purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş încurajează discursurile rasiste sau face previziuni?....?!!! Nu înţeleg rostul discursului...” Anamaria Dumitru.

”Mă scuzaţi...dar reprezentaţi legea..fraţilor de ce nu îi luaţi pe sus...confiscaţi tot, amendă şi muncă în folosul comunităţii nu închisoare ca să le plătesc eu 3 mese pe zi şi alte alea. sincer ...mascaţii...şi gata.”Cosmin Bercan.

  Cred că s-a exprimat ca un simplu cetăţean, şi are acest drept,cât despre mizeria din pieţe, păi spuneţi-mi un domeniu în care, cu mici excepţii, nu ne încadrăm: educaţie, sistemul de sănătate, munca, etc, unde suntem compatibili cu ceilalţi? câţi vor să muncească corect? Câţi sunt lăsaţi să muncească correct?” Pavel Cruceru.

Postarea pe site-ul de socializare a fost ştearsă

Contactat telefonic Dănuţ Dinu nu a vrut să comenteze ce l-a determinat să scrie mesajul respectiv şi a afirmat că de contul respectiv se ocupă soţia acestuia.La scurt timp poastarea fost ştearsă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: