Protestatar amendat cu 1.000 de lei după ce a fost ridicat de jandarmi la Topoloveni

Protestatar amendat cu 1.000 de lei
după ce a fost ridicat de jandarmi la Topoloveni

Traian Paparete (foto dreapta) a fost ţinut o oră şi jumătate în sediul Poliţiei Topoloveni

Traian Paparete, unul dintre cei zece protestatari care l-au aşteptat vineri 17 mai pe liderul PSD Liviu Dragnea la Topoloveni şi au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la sediul Poliţiei din oraş, a fost amendat cu 1.000 de lei de Jandarmeria Argeş. Traian Paparete este şi corespondent al Rezistenţa TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei 10 protestatari au fost ţinuţi aproximativ o oră şi jumătate în sediul Poliţiei Topoloveni, perioadă în care liderul social-democrat s-a întâlnit cu primarii PSD din zonă. Traian Paparete a postat pe pagina sa de Facebook procesul-verbal al Jandarmeriei Argeş. ”Am primit o primă în valoare de 1.000 lei de la Jandarmeria Argeş, cea care apără penalii şi hoţia, pentru evenimentul privat al lui Dragnea de la Topoloveni din 17 mai 2019”, a scris Traian Paparete pe Facebook. Ca motiv al amenzii, este specificat: ”A fost suprins de organele de jandarmerie pe str. Calea Bucureşti în faţa Casei de Cultură Topoloveni în timp ce participa la o adunare publică nedeclarată şi neînregistrată împotriva evenimentului organizat cu ocazia venirii preşedintelui Camerei Deputaţilor, scandând lozinci şi afişând bannere”.

Traian Paparete este unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari din Argeş, iar în ultimii doi ani a fost nelipsit de la toate protestele la adresa PSD.

„M-au luat pe sus, m-au urcat în dubă, chiar dacă aveam şi ecuson de presă, eu sunt corespondent Rezistenţa TV. Jandarmii au acţionat la ordinul domnului locotenent-colonel Lupu, care a zis: „Ia-l şi pe ăsta”. M-au ţinut la Poliţia Topoloveni până când a plecat Dragnea de la Primărie. Mi-au zis că trebuie să mă verifice la Europol. Nu mi-au justificat în vreun fel motivul pentru care m-au reţinut mai bine de o oră şi jumătate. Le-am dat buletinul meu încă dinainte de a mă reţine. Trei jandarmi m-au însoţit când am ieşit la fumat. S-a ajuns mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu. Cred că le-a fost frică, se adunaseră vreo 80 de oameni la Topoloveni. Luasem nişte foi pe care scrisesem „NIMIC” , viceprimarul de la Topoloveni m-a înjurat şi apoi s-a dat ordinul să ne reţină. Pentru Liviu Dragnea, frica e foarte mare, el nu se aştepta ca la Topoloveni, care e fief PSD, să găsească cetăţeni care să fie împotriva lui, asta e clar. De aici a şi plecat probabil ordinul şefului jandarmilor, să ne ia la secţia de poliţie, ca să nu degenereze lucrurile şi să se adune mai multă lume”, declara Traian Paparete pentru Adevărul vineri 17 mai.

Patru dube pline cu jandarmi au fost aduse la Topoloveni cu o oră înainte ca Liviu Dragnea să ajungă în oraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările