Profesoară dată afară de la titularizare după ce a fost prinsă copiind cu telefonul în chiloţi

Profesoară dată afară de la titularizare după ce a fost prinsă copiind cu telefonul în chiloţi

O profesoară din Piteşti a fost dată afară de la examenul de titularizare după ce a fost prinsă încercând să copieze având telefonul mobil în chiloţi. Profesoara, în vârstă de 30 de ani, a participat şi în anii anteriori la titularizare, obţinând mereu note mici.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Profesoara a susţinut miercuri 11 iulie proba scrisă din cadrul examenului de titularizare, la centrul de examen de la Şcoala Matei Basarab Piteşti.
Aceasta conncura pentru un post la psihopedagie specială şi a fost eliminată din concurs, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să copieze, având telefonul mobil ascuns în lenjeria intimă. Candidata le-a atras atenţia membrilor comisiei de examen fiindcă se tot mişca în bancă.  În momentul în care a fost scoasă din sală, membrii comisiei au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, aceştia neavând dreptul să o perchiziţioneze. Profesoara nu era la prima participare la concursul de titularizare, la cele de anii anteriori obţinând note mici.
Miercuri s-a desfăşurat examenul de titularizare pentru profesorii care vor să se angajeze într-o şcoală, pe o perioadă nedeterminată. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: