Prinşi la doi ani şi jumătate după ce, prin violenţă, au lăsat un argeşean fără 2000 de euro, 1000 lei şi 500 de grame de aur

Prinşi la doi ani şi jumătate după ce, prin violenţă, au lăsat un argeşean fără 2000 de euro, 1000 lei şi 500 de grame de aur

Indivizii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş. Foto IPJ Argeş

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au reţinut doi tâlhari, care, în 2018,  împreună cu incă un individ, au lăsat fără bani şi aur un prorietar din Curtea de Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba de un tâlhar în vârstă de 43 de ani şi un altul, de 31 de ani, ambii din judeţul Dâmboviţa.

" În ziua de 19 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au reţinut doi bărbaţi", precizează IPJ Argeş.

 Faptele de care sunt acuzaţi cei doi s-au petrecut în urmă cu doi ani şi jumătate

"Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii decembrie 2018, cei doi, împreună cu un alt bărbat, ar fi pătruns pe timp de noapte în locuinţa unei persoane din municipiul Curtea de Argeş, iar prin acte de violenţă, ar fi sustras 2000 euro, 1000 lei şi aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur", mai precizează IPJ Argeş.

Cei doi barbaţi au fost conduşi luni la sediul poliţiei, iar după administrarea probatoriului, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de mar'i să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările