Prime politice pentru FC Argeş. Senatorul Mircea Andrei ajută cu bani clubul lui Penescu

 Prime politice pentru FC Argeş. Senatorul Mircea Andrei ajută cu bani clubul lui Penescu

Clubul lui Cornel Penescu va primi bani de la senatorul Mircea Andrei

La început de retur, senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, a promis că va ajuta clubul lui Cornel Penescu şi le va acorda prime jucătorilor la fiecare victorie.


Preşedintele PDL Argeş, Mircea Andrei a promis că va sprijini financiar echipa FC Argeş. Politicianul s-a arătat deschis în a-i premia pe jucători mai ales când aceştia ies învingători de pe teren.

"Domnul Mircea Andrei ne-a promis că ne va sprijini. Va acorda prime pentru băieţi la fiecare victorie. Nu ştim încă valoarea acestora, este posibil să fie mai mult sau mai puţin de 1000-2000 de lei, cât am primit în trecut. Dacă vom câştiga cu echipe puternice sigur vor fi mărite. Totul depinde de jucători", a declarat managerul FC Argeş, Cătălin Barbu.

Mircea Andrei a declarat că sprijinul său financiar are drept scop promovarea alb-violeţilor în prima ligă.

"Vom susţine FC Argeş pentru că este un simbol al judeţului. Este o echipă care a avut rezultate remarcabile, din păcate acum multă vreme. Voi acorda primul ajutor financiar chiar pe data de 17 martie, când începe returul", a declarat Mircea Andrei pentru televiziunea Argeş TV.

În iulie 2009, FC Argeş a fost retrogradată în liga a doua, în urma scandalului în care patronul Cornel Penescu a fost arestat pentru mituirea unor arbitri şi declarat persona non grata în fotbalul românesc. De atunci, gruparea alb-violetă nu a mai reuşit să promoveze, iar conducerea a adus la echipă jucători tineri. Acţionar majoritar al clubului este acum, în acte, Andrei, fiul lui Cornel Penescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: