Primarul oraşului Mioveni, despre consilierul care le-a arătat penisul poliţiştilor: „Nu mai reprezintă nicio structură din administraţia oraşului“

Primarul oraşului Mioveni, despre consilierul care le-a arătat penisul poliţiştilor: „Nu mai reprezintă nicio structură din administraţia oraşului“

Foto: sursata.ro

Primarul oraşului  Mioveni, Ion Georgescu, şi-a cerut scuze argeşenilor  pentru comportamentul indecent al colegului său de partid, consilierul local Bogdan Udroiu (PSD), care, după ce s-a îmbătat la o terasă din Mioveni, şi-a scos penisul în faţa poliţiştilor pe care i-a jignit înjurat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reacţia edilului vine după ce, miercuri, preşedintele CJ Argeş, social-democratul Dan Manu, a spus că se aşteaptă la PSD Mioveni să ia atitudine faţă de acest incinent.
 
“Analizând imaginea de ansamblu şi postura nefavorabilă în care au fost puse, în mod indirect, instituţiile din Mioveni în urma faptelor regretabile ale domnului Bogdan Udroiu, consider că este necesar să vin în faţa opiniei publice cu un punct de vedere personal.
 
În primul rând în nume propriu, dar şi ca reprezentant al instituţiei primăriei oraşului Mioveni, îmi cer scuze dumneavoastră şi tuturor celor care s-au simţit lezaţi de comportamentul indecent al domnului Udroiu. Este un episod regretabil, o faptă impardonabilă, pe care şi-a asumat-o şi pentru care va suporta consecinţele juridice, administrative şi politice care se impun în situaţia de faţă.
Cu toată înţelegerea, bunăvoinţa şi compasiunea de care am dat dovadă în diverse momente, trebuie să recunosc că anumite situaţii nu pot fi evitate sau trecute cu vederea şi fiecare dintre noi este responsabil pentru acţiunile proprii, indiferent dacă fapta imorală şi antisocială se petrece în timpul liber ori nu. Mai grav este atunci când, unul dintre aleşii locali, un reprezentant al comunităţi, pentru care au girat mii de cetăţeni prin vot, este personajul negativ.
 
 
Consider că este perfect normal şi întru totul motivat să afirm despre domnul Udroiu că din acest moment nu mai reprezintă nicio structură din administraţia oraşului Mioveni, pe niciun palier. Faptele sale stau mărturie şi îl descalifică.
 
Oricât de mult mi-aş dori să pot fi liderul unei echipe perfecte realitatea, din păcate, ne dovedeşte că asemenea accidente sunt imprevizibile şi incontrolabile. Sunt convins că faptele punctuale ale unui singur individ nu pot pune în umbră realizările unei echipe şi ale unei întregii comunităţi. Sper să fim cu toţii mai responsabili pentru că într-o secundă de rătăcire poţi dărâma ireversibil tot ce ai construit o viaţă. Organizaţia PSD Mioveni, colegii din Consiliul Local şi eu personal, nu vom tolera asemenea tip de comportament, pe care îl catalogăm drept nefiresc şi de care ne dezicem total”, a scris primarul Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.
 
Bogdan Udroiu este de profesie învăţător şi are 38 de ani. Incidentul filmat în secţia de poliţie, ale cărui imagini au ajuns marţi în spaţiul public, s-a întâmplat săptămâna trecută, când poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-un bar din oraş unde politicianul făcea scandal. Oamenii legii l-au găsit pe Udroiu în stare de ebrietate şi l-au dus la secţie. Aici a continuat citcul. Udroiu a început să-i înjure pe poliţişti, să-i ameninţe şi să-i jignească. A vrut chiar să-l bată pe unul dintre agenţi. „Mânca-mi-ai p..a de prăpădit!” i-a spus consilierul poliţistului.
 
"Din punctul meu de vedere, şi ca persoană, şi ca preşedinte al CJ Argeş, este un gest execrabil şi nu sunt de acord cu semenea gesturi”, a precizat Dan Manu. „Am fost  foarte de acord cu demisia pentru că am fost nu supărat, ci foarte supărat că un coleg de partid a recurs la un asemenea gest şi, ca şi coleg de partid aştept, să văd poziţia pe care o va aborda organizaţia  oraşului Mioveni. Din punctul meu de vedere,  nu are ce căuta o asemenea persoană în echipa noastră.”, a declarat, cu privire la incident, preşedintele CJ Argeş, Dan Manu.
 
Săptămâna viitoare CJ Argeş va lua act de demisia lui Udroiu din funcţia de preşedinte al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările