Primar PSD din Argeş, la o întâlnire oficială: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, a avut o întâlnire cu scântei marţi, 11 septembrie, la Consiliul Judeţean Argeş, cu mai mulţi primari din judeţ. Cel mai vocal a fost Dumitru Voicu, edilul comunei argeşene Miceşti, aflată la 12 kilometri de Piteşti.

Ministrul Natalia Intotero a venit la Piteşti pentru a le transmite primarilor mai multe informaţii legate de riscurile la care se supun românii care pleacă să muncească peste hotare fără să se informeze. Discuţia a derapat însă spre alte teme.

„În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii", a declarat la întâlnire primarul Dumitru Voicu (PSD), care a continuat apoi spunând: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara".

Dumitru Voicu este primar la Miceşti din 1992. În mai 2015, primarul de la Miceşti a băgat în spital un poliţist local. Primarul a dat cu maşina peste agentul Poliţiei Locale Piteşti, când acesta i-a arătat că a intrat pe interzis. În urma impactului, agentul Cristian Bădiţă s-a ales cu piciorul rupt.

Fiica primarului a fost concediată de Deputatul Mitralieră după ce a postat poze topless pe Facebook

Imagine indisponibilă

În aprilie 2016, şi fata primarului Dumitru Voicu a fost implicată într-un scandal. Roxana Voicu (foto sus) era consilier la cabinetul deputatului PSD Cătălin Rădulescu de câteva săptămâni şi a fost concediată după ce a postat pe contul său de Facebook mai multe poze topless de la mare.

La întâlnirea ministrului Intotero cu primarii din Argeş, o reacţie dură a avut şi primarul independent Virgil Baciu, din comuna Corbi: „Anul trecut, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni avea un buget de 8 milioane de lei. Ce să faci cu 8 milioane de lei, când jumătate din buget înseamnă cheluieli de întreţinere? În tot acest timp, bugetul pentru minorităţi este de 100 de milioane de lei. Este inadmisibil! Cele două bugete ar trebui să fie cel puţin egale! Vă spun sincer că mă sperie exodul şi modul în care se simt cei plecaţi la muncă, în străinătate, adică părăsiţi, abandonaţi de statul român".

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite