Pompierii au intervenit pentru a salva două animale

Pompierii au intervenit pentru a salva două animale

Pompierii au reuşit să-l salveze pe bietul animal (foto arhivă)

Pompierii argeşeni dovedesc adesea că meseria lor nu este aceea de a salva doar oameni, ci orice fiinţe vii, incluzând în această categorie şi necuvântătoarele din gospodăriile argeşenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fie că e vorba de un câine, o pisică sau animale mai mari, precum o vacă sau un cal, pompierii intervin cu acelaşi profesionalism şi îşi duc misiunile la bun sfârşit cu succes.

Ieri a fost rândul unei vaci dintr-o gospodărie din Schitu Goleşti să fie salvată, după ce a căzut într-un canal adânc de 2 metri şi cu un diametrul de 1 metru. Stăpânul animalului a sunat disperat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor pentru că Joiana nu mai putea ieşi.

Pompierii au intervenit prompt şi cu ajutorul corzilor şi al furtunurilor din dotare au reuşit să scoată animalul.

Noaptea trecută, un localnic din comuna Vultureşti şi-a găsit calul căzut într-un canal de 1, 5 metri adâncime şi lat de un metru. Speriat, animalul se zbătea şi necheza pentru că nu putea ieşi. În cele din urmă a fost readus la suprafaţă de pompieri.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările