Platforma  Dacia, loc de pelerinaj pentru candidaţii la preşedinţie. Astăzi, Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Klaus Iohannis, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, au vizitat, în campanie, Uzina Dacia,  un alt candidat la preşedinţia României, Elena Udrea,  şi-a trecut în agendă  un popas electoral  pe platforma de la Colibaşi.


    UPDATE: Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) s-a oprit, ca şi ceilalţi candidaţi la prezidenţiale, în oraşul constructorilor de maşini.

În cursul după-amiezii, Udrea ar avut o întâlnire electorală cu simpatizanţii şi activul de partid, desfăşurată  la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti. Tot acolo a susţinut  şi o conferinţă de presă.

Autostrada Piteşti - Sibiu, subiectul preferat al candidaţilor la pre;edinţie care au trecut pe la Dacia

Primul  candidat la preşedinţie care a trecut pe la uzina Dacia în actuala campanie electorală a fost Klaus Iohannis Candidatul PNL a declarat  că autostrada Piteşti-Sibiu nu poate fi înlocuita cu niciun alt proiect propus de guvernanţi, pentru ca face parte din Coridorul IV pan-european, este importantă pentru investitori şi beneficiază de finanţare europeană.

    

Pe 11 octombrie şi premierul Victor Ponta, candidatul PSD la preşedinţia României a  venit cu declaraţii electorale la Dacia, arătând că Segmentul rutier Pitesti - Sibiu va fi trecut in Programul Operational de Transport ca autostrada. Şeful Executivului a mai precizat că Guvernul va aproba Programul Operaţional de Transport în noiembrie sau, cel mai tîrziu, în luna decembrie a acestui an.

Şi candidatul PRL, Călin Popescu Tăriceanu, a trecut uzina Dacia Renault în itinerariul său electoral. Pe 17 octombrie a vizitat mai multe secţii şi a purtat discuţii cu board-ul companiei, în frunte cu directorul general Nicolas Maure.  Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că este un susţinător total al autostrăzii Piteşti- Sibiu, despre care a arătat că ar trebuie să fie, pentru orice guvern, prioritatea zero în materie de infrastructură.

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite