Piteşti:Judecătorii au decis neprelungirea mandatului de arestarea în cazul lui Penescu

Piteşti:Judecătorii au decis neprelungirea mandatului de arestarea în cazul lui  Penescu

Piteşti:Judecătorii au decis neprelungirea mandatului de arestarea în cazul lui Penescu

Patronul lui FC Argeş are 53 de zile de arest şi va afla abia luni, la Curtea de Apel, dacă va fi liber. Magistraţii Tribunalului Argeş au hotărât pentru a patra oara să-i lase în libertatate pe cei patru inculpati în dosarul “Corupţie în arbitraj”  şi au considerat că nu se impune prelungirea celui de-al treilea mandat pentru alte 29 de zile.

Omul de afaceri şi finantatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin,  mâna dreapta a lui Penescu, Liviu Făcăleaţă şi fostul director al Oficiului pentru Protectia Consumatorului   Argeş, Cristian Libertatu,  ar putea să părăsească arestul, dacă şi judecătorii Curtii de Apel vor decide că aceştia nu constituie pericol social.

" Este pentru a patra oară când sunt pus în libertate şi tot în arest mă aflu”


La ieşirea din sala de judecată, Cornel Penescu nu a părut deloc impresionat de ceea ce au hotarat judecatorii. „Nu comentez decizia completului pentru că este pentru a patra oara când sunt pus în libertate şi degeaba”.  Imediat după pronunţare, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie- Serviciul Teritorial Piteşti, care instrumentează dosarul
au declarat recurs.  Cel mai probabil recursul va fi judecat luni la Curtea de Apel, instanţa care a respins până acum de trei ori cererea avocaţilor de a-i elibera pe cei patru inculpati.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: