Piteşti: UPDATE: Traian Băsescu, primul proprietar de Duster

Piteşti: UPDATE: Traian Băsescu, primul proprietar de Duster

Traian Băsescu va conduce un Duster roşu

De astăzi, preşedintele României va conduce un Duster Laureate full option vişiniu pe care l-a achitat soţia sa, Maria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traian Băsescu a sosit la Dacia în jurul orei 10.45, s-a întâlnit cu oficialii din partea uzinei, Constantin Stroe, directorul general Jerome Olive şi prefectul de Argeş, Gheorghe Davidescu. După aceea a făcut o scurtă vizită în uzină, pe banda de producţie, acolo unde se fabrică Dusterul. 


La finalul vizitei, preşedintelui i-au fost înmânate cheile autoturismului Duster, el fiind astfel primul om care devine proprietar cu acte în regulă al unei astfel de maşini. Maşina a costat în jur de 17.500 de euro (71.016 lei), bani pe care i-a achitat Maria Băsescu, soţia preşedintelui.


„Dacia Duster este un vârf de producţie printre modelele ieşite până acum pe poarta uzinei de la Mioveni, este un succes. L-am luat pentru îmi plac maşinile româneşti. E o maşină bună, în raport calitate-preţ“, a spun Traian Băsescu.


Nu găsea butonul de lumină
Când s-a urcat la volanul SUV-ului, jurnaliştii i-au cerut să aprindă lumina în maşină pentru a se vedea mai bine interiorul, dar ăpreşedintele a avut oarecare dificultăţi întrucât nu nimerea butonul. „Cred că s-a blocat“, s-a scuzat Băsescu.


Reprezentanţii Dacia s-au gândit iniţial să-i înmâneze preşedintelui un Duster violet pentru că este culoarea care l-a ajutat să câştige alegerile în campania electorală, dar au ales apoi o culoare închisă, mai sobră, pentru ca idea să nu fie interpretată ca o glumă proastă. Varianta pe care preşedintele a primit-o este Duster Laureate vişiniu, full option.


Pe traseul Podul Viilor- Uzina Mioveni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a mobilizat echipaje de poliţie din kilometru în kilometru pentru buna desfăşurare a vizitei preşedintelui. 60 de poliţişti s-au asigurat că vizita nu este întreruptă de niciun eveniment nefavorabil.


Ceilalţi clienţi ai Dusterului vor fi nevoiţi să mai aştepte câteva zile, până la 15 aprilie, când vor putea să-şi ia, în ordinea de pe liste, maşinile comandate.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările