Piteşti: Sute de piteşteni au sărbătorit pe terase victoria "tricolorilor"

Piteşti: Sute de piteşteni au sărbătorit pe terase victoria

Piteşti: Sute de piteşteni au sărbătorit pe terase victoria "tricolorilor"

Aseară, la ora 21.00, când s-a dat startul partidei Lituania- România, terasele restaurantelor din centrul Piteştiului erau arhipline, sute de suporteri ai echipei naţionale aşteptând cu sufletul la gură să-i vadă la lucru pe Dănuţ Coman şi pe Cristi Tănase, starurile Piteştiului.

  „Ce portar mare este Dănuţ Coman!”

Oamenii au ieşit din case ca să-i urmărească la un pahar cu bere în special pe piteştenii din echipa naţională. Poarta a fost apărată fără greşeală de Dănuţ Coman, portarul de aur scos de FC Argeş, în timp ce Cristian Tănase, noul „briliant” al Piteşitului, l-a înlocuit cu succes pe marele absent, Adrian Mutu, crescut şi el pe malul Argeşului. „Ce portar mare este Dănuţ Coman! Păcat că s-a accidentat înaintea Campionatului European de anul trecut. Cu el în poartă poate treceam de grupe.”,  a spun Ciprian Stan (28 de ani), din mijlocul unui grup de suporteri strânşi la o masă de la terasa „Vis” .

„Tănase va ajunge mai mare ca Mutu”

Microbiştii au petrecut o seară plină cu fotbal şi bere şi la terasa „Pavone”, unde cel mai pronunţat nume a fost cel al lui Cristi Tănase. „ Suntem tari! Tot noi asigurăm schimbul de generaţie la echipa naţională. După părerea mea, Cristi Tănase va ajunge mai mare ca Adrian Mutu. Este talentat peste măsură şi are tot viitorul în faţă!”, pariază Ionuţ Grigore (32 de ani) pe noul lider al lui FC Argeş. Partida Lituania- România s-a încheiat la ora 22.30, cu victoria „tricolorilor”, iar la Piteşti au fost „prelungiri”, suporterii echipei naţionale disecând  meciul în patru până după miezul nopţii, pe tarasă, la un pahar cu bere.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: