Piteşti: Nicolae Dică a urmărit meciul "tricolorilor" de la Piteşti

Piteşti: Nicolae Dică a urmărit meciul

Piteşti: Nicolae Dică a urmărit meciul "tricolorilor" de la Piteşti

Nicolae Dică a fost doar suporter la meciul Lituania- România, urmărind meciul de aseară la terasă, cu gândul la ziua în care va îmbrăca din nou tricoul naţionalei. „ Sper să Răzvan Lucescu să aibă ochi şi pentru mine”, spune fotbalistul piteştean.

Dacă în urmă cu un an, îmbrăca tricoul echipei naţionale, aseară, Nicoale Dică a fost doar suporter la meciul pe care România l-a susţinut cu Lituania. Fostul jucător al lui FC Argeş s-a numărat printre sutele de microbişti care au ales să urmărească debutul lui Răzvan Lucescu ca selecţioner la tesele din centrul Piteştiului. „Dicanul” a rezervat din timp o masă la „Mateo”, unde a trăit intens, alături de fratele său, driblingurile lui Cristi Tănase sau parade din poartă ale lui Dănuţ Coman, bunul său prieten. „S-au mişcat bine băieţii! Aş fi vrut să fiu şi eu acolo, alături de ei.”, a mărturisit, cu jind, Nicoale Dică. Foarte aproape de un transfer la o echipă puternică din Grecia, Dică aşteaptă cu nerăbdare ziua în care va îmbrăca din nou tricoul echipei naţionale.”A fost cel mai prost an din cariera mea de fotbalist. Am făcut mare greşeală că m-am transferat la Catania unde am fost mai mult rezevă. Am ofertă contretă din Grecia. Nu îmi doresc decât să găsesc o echipă puterniciă unde să joc şi sper ca Răzvan Lucescu să aibă ochi şi pentru mine.”, a cochis Nicoale Dică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: