Piteşti: FC Internaţional a ajuns la masa bogaţilor din Liga I

Piteşti: FC Internaţional a ajuns la masa bogaţilor din Liga I

Piteşti: FC Internaţional a ajuns la masa bogaţilor din Liga I

După egalul de astăzi, de la Petroşani, echipa antrenată de Ştefan Stoica a obţinut promovarea istorică în Liga lui Mitică, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

După modelul CFR Cluj, FC Internaţional a făcut marele salt din Liga a III-a, în Liga I în doar trei ani. „Interiştii” au obţinut, astăzi, la Petroşani, punctul care le asigură promovarea istorică în primul eşalon, înaintea ultimei etape din campionat, graţie golului înscris de Ovidiu Stoinof, în minutul 72 al partidei cu Jiul. „Bulgarul” din lotul piteştean a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după golul lui Ciprian Gheroghe (min.30), reluând, la vinclu, centrarea în faţa porţii experiată de Ovidiu Bier. Finalul meciului a declanşat hora bucuriei în tabăra piteşteană. Ştefan Stoica a fost purtat pe braţe de jucători, iar la vestiar au curs râuri de şampanie, patronul echipei, Benone Lazăr, venind la stadion, înaintea partidei, cu 15 sticle de şampanie. Marea petrecere va avea loc, însă, pe 14 iunie, la Curtea de Argeş, oraşul care va găzdui partidele de acasă ale „Interului” din sezonul 20010-2011. Până atunci, FC Internaţional va susţine meciurile de pe teren propriu din Liga I la Mioveni.

Ştefan Stoica:
„Greul acum începe”
Euforic după ce a revenit la masa bogaţilor din Liga I, la bordul lui FC Internaţional, antrenorul Ştefan Stoica spune că nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a savura promovarea. „Greul acum începe. Timpul este foarte scurt şi nu vom  avea decât 3-4 zile de vacanţă. Sunt foarte bucuros de ceea ce am realizat la FC Internaţional. A fost o promovare meritată şi muncită”, a declarat Fane Stoica la finalul meciului de astăzi de la Petroşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: