Piteşti: Fanii lui Dinamo au pătruns pe teren la meciul cu FC Argeş

Piteşti: Fanii lui Dinamo au pătruns pe teren la meciul cu FC Argeş

Piteşti: Fanii lui Dinamo au pătruns pe teren la meciul cu FC Argeş

Şcene incredibile la meciul FC Argeş- Dinamo. Şase suporteri dinamovişti au fost reţinuţi şi trei amendaţi, după ce au pătruns în teren, pentru a se răfui cu propriii favoriţi, în prima repriză a partidei de aseară dintre FC Argeş şi Dinamo.

Răfuiala suporteriilor lui Dinamo cu jucătorii lui Mircea Rednic a început încă din primul minut al partidei disputate aseară la Piteşti. „Sunteţi nişte mercenari!!!”, a fost referenul cel mai auzit în tribună în debut de meci. Replica jucătorilor a venit în min.32, când Ianis Zicu le-a făcut semne obscene fanilor îmbrăcaţi în alb-roşu, după ce a reuşit să egaleze, 1-1. Furioşi, 20 de suporteri au făcut o breşă prin plasa gardului protector de la peluză şi au pătruns pe teren sub privirile neputincioase ale forţelor de ordine. „ De când sunt eu în fotbal, nu am văzut aşa ceva. Este incredibil. Au toate motivele să fie supăraţi pe echipă, însă nu mă aşteptam la o astfel de recţie din partea lor”, a comentat Mircea Rednic pe marginea scandalului dintre galerie şi jucători.  
O faţă de 23 de ani a ajuns la spital
Momentele de panică au durat aproape 2 minute, răstimp în care Ionel Dănciulescu şi Claudiu Nicolescu au încercat să-i tempereze pe suporteri. Jandarmii au reuşit în cele din urmă să restabilească ordinea, evacuând galeria lui Dinamo în afara stadionului. Şase persoane au fost reţinute şi trei amendate în urma scandalului de la stadionul „Nicolae Dobrin”, în timp ce o faţă de 23 de ani, aflată în galeria lui Dinamo a fost transportată cu ambulanţa de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, după ce i s-a făcut rău din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: