Piteşti: Competiţia pompierilor argeşeni

Ieri, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel s-a desfăşurat etapa pe inspectorat a concursului serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Competiţia a reunit la start loturi formate din subofiţeri de la  Detaşamentul 1 de Pompieri Piteşti, Detaşamentul 2 de Pompieri Piteşti, Detaşamentul de Pompieri Costeşti, Detaşamentul de Pompieri Mioveni, Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş şi Secţia de Pompieri Câmpulung Muscel. Participanţii şi-au demonstrat valoarea pregătirii şi a capacităţii de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Concursul a debutat cu proba „Scara de fereastră” şi a continuat cu: Pista cu obstacole pe 100 m, Ştafeta  4x100 m şi Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

Câştigătorii competiţiei au fost pompierii de la Detaşamentul 1 din Piteşti, pe locul doi s-a clasat Secţia de Pompieri Câmpulung, iar pe trei Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş. Premiile au constat în diplome, cupe, dar şi echipamente, materiale şi accesorii sportive.

Concurenţii care au obţinut cei mai buni timpi vor compune lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, lot  care va participa la etapa zonală  a concursului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările