Pitesti: Cioacă ţine să-şi adjudece brandul Elodia

Pitesti: Cioacă ţine să-şi adjudece brandul Elodia

Cristian Cioacă vrea să înregistreze numele Elodiei la OSIM

Poliţistul a depus o cerere de inregistrarea a numelui soţiei sale la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi mărci. Dacă demersurile sale reuşesc, nimeni nu mai poate folosi numele Elodia, idiferent că este vorba de vreo publicaţie sau emisiune radio - TV şi nici ca denumire a vreunui produs comercial. Părinţii Elodiei şi avocata acestora se opun şi spun că este un act imoral şi ilegal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristan Cioacă s-a adresat Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru înregistrarea numelui Elodiei ca marcă individuală. Ce înseamnă asta? În primul rând, niciun ziar, revistă sau altă publicaţie nu va mai putea folosi numele Elodia fără acordul lui Cristian Cioacă. În plus, marca Elodia nu va putera fi utilizată decât pe bază de contract cu deţinătorul ei, pentru denumirea a zeci de produse, de la bureţi de vase, ustensile pentru menaj sau bucătărie, piepteni, îmbrăcăminte şi încălţăminte până la carne, paste, fructe şi legume,conserve, produse lactate, ceai, cafea, zahăr, produse de patiserieşi cofetărie sau îngheţată. Cristian Cioacă s-a gândit la toate . Nu i-au scăpat de pe listă nici mierea, drojdia, oţetul, praful de copt sau gheaţa.


Consternare

 Avocata părinţilor Elodiei Ghinescu, Crina Radu, spune că demersul lui Cioacă este un este un act imoral şi ilegal.
“Cum să te gândeşti să înregistrezi numele soţiei tale la OSIM?! Este  ilegal. Cei de la OSIM ar trebui să-i respingă cererea întrucât Cristian Cioaccă este cercetat într-un dosar de omor.  A depus cererea pentru că ştie că Elodia nu are de unde să mai vină. Nu e normal să facă asta cu numele mamei copilului lui. Prin ceea ce face, arată că a dispreţuit-o şi că îşi bate joc de ea.”, spune avocata.

Crina Radu consideră  că cererea înregistrată de Cristian Cioacă la OSIM nu este decât o nouă încercarea poliţistului de a mai stoarce un ban de pe urma dispariţiei Elodiei.

“ Vrea  să câştige bani înclusiv de pe moartea ei, aşa cum o tot face de atâta timp. A închiriat cabinetul Elodiei, a făcut promisiunea încheierii unui act de vânzare –cumpărare, ceea ce înseamnă că ştie că Elodia este moartă.“spune avocata.

 Elodia Ghinescu, a fost dată dispărută în august 2007 iar poliţistul Cristian Cioacă, reţinut iniţial pentru omor dar eliberat de instanţă după mai puţin de 48 de ore, este în continuare cercetat. Anchetatorii aşteaptă declararea juridică a decesului avocatei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările