Piteşti: Arbitrul Mugurel Vădan, recuzat de FC Argeş

Piteşti: Arbitrul Mugurel Vădan, recuzat de FC Argeş

Mugurel Vădan a arbitrat meciul cu scandal dintre FCM Tg. Mureş şi Jiul Petroşani

Conducerea clubului patronat de Cornel Penescu a solicitat schimbarea arbitrului central pentru partida de miercuri cu FCM Tg. Mureş

FC Argeş va debuta miercuri în returul campionatului Ligii a II-a, în deplasare, contra liderului FCM Tg. Mureş. Iniţial, întâlnirea ar fi trebuit să se dispute la sfârşitul săptămânii trecute, însă a fost amânată la solicitarea echipei piteştene, pe motiv că juniorul Alin Popa a fost convocat la lotul Under 19. Tot conducerea clubului alb-violet a cerut şi înlocuirea arbitrul central al întâlnirii considerată derbyul primei runde din Seria a II-a. FC Argeş l-a recuzat pe centralul Mugurel Vădan, care în tur a oficiat meciul cu scandal dintre FCM Tg. Mureş şi Jiul Petroşani.
Oficialii echipei patronate de Cornel Penescu vor primi răspuns la solicitarea de  schimbare a arbitrul central, pentru partida cu FCM Tg. Mureş, în decursul acestei zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: