Piteşti: Şi-a pus ştreangul de gât la 11 ani!

La 11 ani şi-a pus ştreangul de gât! Cosmin Loază din comuna Ungheni a decis că nu mai are motive să trăiască şi a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a venit de la şcoală, copilul a luat o frânghie şi a mers într-una din anexele gospodăreşti din curte, s-a urcat pe o scară şi şi-a pus sfoara în jurul gâtului, dându-şi drumul în gol.

Mama sa a observat la timp şi a fugit în casă după un cuţit. Femeia a urcat pe scară şi a tăiat ştreangul cu care băiatul se spânzurase, dar n-a realizat că trupul fiului său se afla suspendat la peste patru metri înălţime. Astfel băiatul a căzut şi s-a lovit la cap.  Mama s-a l-a luat în braţe şi a fugit strigând după ajutor.


Deşi au scotocit printre hainele şi lucrurile băiatului, rudele nu au găsit niciun bilet care să le dea de înţeles ce l-ar fi determinat pe copil să renunţe la viaţă.


Vecinii au sunat de urgenţă la 112 şi un echipaj al Ambulanţei l-a transportat pe băiat la Spitalul de Pediatrie. Aici medicii au stabilit că starea copilului este mult prea gravă şi au decis să-l trimită cu un elicopter Smurd în Capitală, la Spitalul Bagdasar Arseni.

Băiatul se afla în comă şi a fost diagnosticat cu "asfixie mecanicã şi traumatism cranio – cerebral”. Medicii spun că băiatul are şanse de supravieţuire. Mama sa nu s-a dezlipit nicio clipă de copil şi repeta într-una: “De ce ai fãcut tu, Comi, asta? Ce ai avut tu, gurița mea, pe suflet?”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările