Pitesti: În weekend, piteştenii aleg plajele

Pitesti: În weekend, piteştenii aleg plajele

Pitesti: În weekend, piteştenii aleg plajele

Vremea însorită şi călduroasă îi trimite pe piteşteni la plajă. Odată cu venirea weekendului,  plajele din oraş, cât şi cele din afara lui, sunt luate cu asalt.

Odată cu venirea căldurii şi plajele din Piteşti au început să fie la mare căutare. Mai ales în weekend piteştenii se îngrămpdesc, cu mic cu mare, să se bronzeze şi să se bălăcească în ştranduri. Plajele amenajate din Piteşti sunt Ştrandul din Tudor Vladimirescu şi cel de lângă Bazinul Olimpic. Ştrandurile sunt renovate şi întreţinute, în jurul plajelor fiind amenajate terase private, unde clienţii pot servi o băutură rece sau mâncăruri. Aceste ştranduri sunt ale ADP-ului şi dispun de o taxă de intrare de 7 RON pentru adulţi şi pentru elevi şi studenţi de 4 RON.
„În weekend, ca să fac plăjă şi baie, mă duc în ştrandul din Tudor Vladimirescu. Este mai aproape de mine şi nici nu mi se pare scumpă intrarea. Condiţiile mi se par bune, apa este curată. Am văzut că , dacă vremea este frumoasă, sâmbătă şi duminică este plin aici,.”, spune Narcis Dumitrescu, 16 ani, elev.

Plaje luxoase
Piteştenii mai pretenţioşi, care vor să se bucure de condiţii mai bune, apelează la plajele private de pe malul lacului Budeasa. Acestea sunt Mojo şi Shaker, plaje luxoase, unde poţi găsi parcări păzite, piscine performante, jacuzzi, restaurante cu specific românesc şi italian, parcuri de distracţii şi discoteci în aer liber. În weekenduri, aceste plaje sunt şi gazdele unor evenimente mondene, primind vizita unor DJ şi a unor formaţii de muzică uşoară. Preţul de intrare aici este de 15-20 lei, preţ ce include şi un şezlong pe perioda acelei zile.
„ Atunci când vreau să mă destind şi să mă bucur de soare, mă duc la plaja Mojo de la Budeasa. Mi se pare o plajă frumoasă, care corespunde cerinţelor mele. Mă încântă nisipul de bună calitate şi apa foarte curată.”, afirmă Andreea Stan, 22 ani, studentă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: