Pitesti: Taximetriştii piteşteni nu mai au clienţi

Pitesti: Taximetriştii piteşteni nu mai au clienţi

Taximetria nu mai merge în Piteşti. Şoferii aşteaptă ore în şir după un client, iar timpul de staţionare înseamnă bani pierduţi. În fiecare staţie se formează cozi interminabile de maşini în aşteptarea unui muşteriu. Dacă până acum ceva timp taximetrişitii erau „groşi“ la buzunar şi nu mai făceau faţă curselor, acum îşi plâng singuri de milă. Se pare că s-a ajuns la această situaţie din cauza crizei financia

Pitesti: Produsele ieftine, la mare căutare

Pitesti: Produsele ieftine, la mare căutare

Pentru cei care vor să cheltuie mai puţin pentru haine anul acesta, există alternative. În Piteşti se găsesc mai multe magazine care vând haine, încălţăminte şi accesorii, la preţuri mici. Sunt atât de ieftine încât, cu 100 de lei te poţi îmbrăca din cap până în picioare. Cu puţină răbdare şi criteriul de calitate poate fi satisfăcut.

Pitesti: Puya vine în Piteşti

Pitesti: Puya vine în Piteşti

În această seară, în Clubul Insomnia, este seara studenţească! Cu acest prilej,  conducerea clubului vrea să facă o surpriză plăcută tinerilor aşa că l-au invitat să susţină un concert pe Puya, componentul formaţiei de hip-hop „Sişu şi Puya”.

La 27 august, s-au derulat la Chişinău festivităţile prilejuite de ziua naţională a Republicii Moldova. La 31 august, a fost celebrată şi în acest an Ziua Limbii Române, sărbătoare naţională şi la Chişinău, şi la Bucureşti. În fine, la 2 septembrie, la Tiraspol, separatiştii au celebrat şi ei propria independenţă, cu parada instituţiilor de forţă din regiune.

acum 14 zile · comentarii (9)

În pofida retoricii turbate pe care o utilizează în ultima vreme, Liviu Dragnea, asistat de avocat, nu a reuşit să găsească nimic ilegal în protocoalele semnate între Parchet şi SRI. Aşa că şi-a angajat, drept casă de avocatură, o instituţie care are alte îndatoriri: Inspecţia Judiciară. Miza e colosală: emiterea  unei ordonanţe prin care să scape de condamnări doar Liviu Dragnea. Soluţie juridică există şi se pare că e deja pusă în operă.

acum 4 zile · comentarii (85)

A trecut mai bine de o săptămână de la arestarea şi expulzarea de către autorităţile de la Chişinău a celor şapte cetăţeni  turci . Membri ai celor mai prestigioase instituţii de învăţământ din Republica Moldova, precum liceul Orizont, instituţii pe care regimul de la Ankara le consideră însă  afiliate mişcării Hizmet, cetăţenii turci au fost expulzaţi pe baza unor probe destul de subţiri, a relatat presa de la Chişinău.

acum 4 zile · comentarii (1)

Care-i Adevărul? Adevărul e că zilele astea nu e foarte simplu să-ţi dai seama. Mai ales de când au apărut diverşi oameni care pretind că îl deţin şi toţi încearcă să şi-l treacă pe persoană fizică. Unii spun că Adevărul e la stânga. Alţii, fireşte, că la dreapta. Unii, îi ştim bine, spun că e sus. Alţii că jos. Unii că ar fi în noi înşine. Iar alţii, în fine, în noi toţi la un loc.

acum 15 zile · comentarii (0)

Conducerea celor de la Romgaz a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatele financiare aferente primului semestru şi perspectivele de dezvoltare pentru perioada următoare. Creşterea portofoliului de resurse şi rezerve de gaze naturale şi consolidarea poziţiei pe pieţele de furnizare a energiei electrice sunt principalele două direcţii spre care Romgaz îşi va concentra activitatea.

acum 15 zile · comentarii (4)

În cei trei ani de când se află în fruntea social-democraţilor, Liviu Dragnea a reuşit să creeze un „PSD paralel“ cu o agendă separată de cea a partidului. Cum funcţionează? Practic, în acelaşi fel în care liderul PSD acuză funcţionarea „statului paralel“, numai că de această dată, în favoarea sa.

acum 15 zile · comentarii (30)

Ciudat cum un om, ajuns în fruntea celui mai mare partid din România, nu pricepe, nu înţelege, nu admite că a ajuns la final de drum. Cât şi câţi trebuie să-i mai explice ca să înţeleagă şi el? Deja au loc întâlniri ale unor membri ai CEx-ului PSD în care se decide mazilirea lui Liviu Dragnea şi cine va fi viitorul şef al PSD. Ce aşteaptă Dragnea, să plece izgonit, devorat? Nu ar fi mai bine să plece de bunăvoie?

acum 15 zile · comentarii (34)
Postari Recente