Piteşti: Mormane de gunoaie, după weekendul la grătar

Piteşti: Mormane de gunoaie, după weekendul la grătar

Una din principalele activităţi în timpul liber ale piteştenilor este ieşirea la grătar, la marginea oraşului, Argeşul fiind bogat în zone cu verdeaţă. dacă o parte dintre ei ştiu să respecte legea şi bunul simţ, după grătar strângând resturile menajere şi depozitându-le în spaţii special amenajate, sunt unii care n-o fac.

Piteşti: Piedone nu s-a prezentat in Instanta

Piteşti: Piedone nu s-a prezentat in Instanta

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone a fost citat la Judecătoria Piteşti, în calitatea de pârât, ieri după-amiază. Edilul bucureştean este suspectat că şi-a obţinut permisul de conducere în mod fraudulos şi, tocmai de aceea, conducerea Instituţiei Prefectului Argeş a cerut în Instanţă suspendarea carnetului.

Pitesti: A treia zi fără apă caldă!

Pitesti: A treia  zi fără apă caldă!

De trei zile, piteştenii se descurcă fiecare cum poate. Cine are centrală, nu are de suferit, iar ceilalţi improvizează tot felul de soulţii pentru a se spăla. Cea mai frecventă metodă este încălzirea apei în cratiţe pe aragaz. Piteştenii se plâmg şi „se uită în gura primarului” să vadă ce soluţii găseşte.

Din 1990 încoace ni se tot promite, periodic, aflarea adevărului ba despre Revoluţia din Decembrie 1989, ba despre evenimentele din martie 1990 de la Târgu Mureş, ba despre mineriada din 13-15 iunie şi, mai apoi, despre mineriada din septembrie 1991, cea care a condus la căderea guvernului condus de Petre Roman.

acum 7 zile · comentarii (8)

Aceasta e ştirea care a bulversat mediul online duminică seara. Reprimarea manifestaţiilor de vineri seara  fost lăsată în seama unei unităţi de elită a Jandarmeriei, o unitate cu competenţe şi atribuţii în combaterea terorismului. A furnizat SRI informaţia că în cadrul manifestaţiei s-ar fi înfiltrat terorişti? Mi se pare exclus.

acum 7 zile · comentarii (18)

Discuţiile tete-a-tete de la Helsinki au dat mari bătăi de cap de jur împrejurul globului. Donald Trump i-a dat lui Vladimir Putin nu numai vizibilitate şi relevanţă, dar a stârnit şi controverse majore acceptând o întâlnire de peste două ore şi 10 minute doar în prezenţa translatorilor, fără să relateze mare lucru

acum 17 zile · comentarii (23)

M-am pregătit pentru noaptea asta. Am avut emoţii, ca orice femeie care pleacă să-şi întâlnească alesul (de alţii) şi să îi spună sincer, privindu-l în ochi, tot ce simte ea pentru el. La 4 dimineaţa, pe 10 august, după o noapte nedormită, plecam spre aeroport, cu un rucsac în care am îndesat o pereche de blugi, nişte adidaşi şi o bucată de cozonac, să-l împărţim, dacă e.

acum 8 zile · comentarii (47)

Oameni răi care conduceţi România, am fost ieri la protest între orele 17.00 şi 23.30. Am venit special, de la 2.500 de kilometri distanţă de ţară şi după 19 ani de trăit în afara ei. Am văzut, auzit, mirosit şi inhalat gazele voastre lacrimogene. Mi-am liniştit cunoscuţii manipulaţi de televiziunile voastre să creadă că noi, protestatarii, pornim un război.

acum 9 zile · comentarii (123)

Un eveniment aşa de grav, marcat cu sute de răniţi, nu trebuie lăsat nelămurit, iar vinovaţii să scape nepedepsiţi. Ce s-a întâmplat, de fapt, vineri seara? În opinia mea forţele de ordine au profitat de prezenţa huliganilor pentru a-şi atinge scopul: înfricoşarea populaţiei până acolo încât să nu mai participe la manifestaţii. Scop ratat. Sâmbătă seara au fost prezenţi la manifestaţii 100.000 de cetăţeni.

acum 8 zile · comentarii (34)

Dragă PSD, te iau cu frumosul ca să înţelegi: “drepturile omului” nu este un concept pe care ai dreptul să îl scoţi la înaintare doar când ai tu chef sau când îţi justifică politicile de orice fel, mai mult sau mai puţin justificate. Drepturile omului nu înseamnă doar condiţii umane în închisori şi procese echitabile (lucruri cu care noi am fost şi rămânem de acord), ci în primul rând dreptul la liberă exprimare.

acum 9 zile · comentarii (18)

Ministrul Justiţiei a anunţat miercuri seara că pregăteşte o ordonanţă de urgenţă prin care să poată fi revizuite sentinţe penale definitive, dacă acestea au fost pronunţate „pe bază de protocoale secrete sau interceptări ilegale”. Repet: e vorba de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu de Celentano din „Las Fierbinţi”.

acum 17 zile · comentarii (70)

Peste două zile, liberalii se vor întâlni într-o şedinţă a Consiliului Naţional. Este o întâlnire foarte importantă, care va hotărî direcţia partidului, cel puţin până la alegerile europene. Aceste alegeri vor avea o relevanţă politică specială întrucât rezultatul lor va influenţa strategiile partidelor pentru alegerile prezidenţiale.

acum 18 zile · comentarii (0)
Postari Recente