Doi bărbaţi reţinuţi după ce au jignit două poliţiste

Doi bărbaţi reţinuţi după ce au
jignit două poliţiste

Un scandal a izbucnit în această după-amiază în faţa sediului unei bănci din centrul Piteştiului. Un bărbat beat a adresat cuvinte injurioase la adresa a două poliţiste ce patrulau în zonă alături de alţi doi colegi. Poliţiştii care patrulau alături de cele două colege au încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta şi-a înteţit apoi injuriile.

Cetatea Poenari se redeschide „condiţionat”. Turiştii vor putea ajunge la fortăreaţa lui Ţepeş doar însoţiţi de jandarmi, care-i vor proteja de urşi

Cetatea Poenari se redeschide „condiţionat”. Turiştii vor putea ajunge la fortăreaţa lui Ţepeş doar însoţiţi de jandarmi, care-i vor proteja de urşi

Închisă ca urmare a incendiului de vegetaţie produs în cursul lunii mai pe versantul obiectivului turistic şi menţinută astfel ca urmare a semnalării prezenţei unor urşi în apropiere de treptele care duc la fortăreaţa din comuna argeşeană Arefu, Cetatea Poenari se redeschide luni, 30 iulie, la ora 15.00. Accesul se va face doar în grupuri însoţite de jandarmi, de două ori pe zi.

Mama unui băiat cu autism care a luat Bacalaureatul: „Când a plecat la şcoală, Grigore ştia să numere până la 7“

Mama unui băiat cu autism care a luat Bacalaureatul: „Când a plecat la şcoală, Grigore ştia să numere până la 7“

Daniela Ursu, mama unui băiat care a luat Bacalaureatul cu media 6,53 şi care se mândreşte cu acest rezultat, a postat la începutul lunii iulie un mesaj emoţionant pe Facebook legat de realizarea fiului ei, autist, despre care spune că s-a recuperat. Mesajul Danielei Ursu a devenit viral, strângând peste 48.000 de like-uri şi 11.000 de share-uri.

FOTO Soţia fotbalistului George Ogăraru, carieră la cel mai înalt nivel în Olanda: „Soţia preşedintelui de la Ajax s-a oferit să stea cu copiii, ca să pot ieşi din casă“

FOTO Soţia fotbalistului George Ogăraru, carieră la cel mai înalt nivel în Olanda: „Soţia preşedintelui de la Ajax s-a oferit să stea cu copiii, ca să pot ieşi din casă“

Stabilită din 2006 în Olanda şi mamă a cinci copii, Andreea Ogăraru, soţia fostului fotbalist George Ogăraru, şi-a construit o carieră de succes la Amsterdam în lumea fotbalului şi a managementului sportiv. Este, printre altele, account executive la Amsterdam Arena (stadionul unde joacă Ajax Amsterdam) şi are un master la prestigiosul Institut Johan Cruyff.

Primăria Piteşti a autorizat construirea unui bloc după ce a notificat un mort. Vecinii spun că n-au fost consultaţi legal

Primăria Piteşti a autorizat construirea unui bloc după ce a notificat un mort. Vecinii spun că n-au fost consultaţi legal

În luna mai a acestui an, în centrul Piteştiului, a început construirea unui bloc cu 10 etaje – apartamente şi spaţii comerciale. Cei care locuiesc în zonă, majoritatea pensionari, s-au trezit pur şi simplu cu şantierul sub nas şi spun că niciodată nu i-a consultat nimeni cu privire la această nouă construcţie care le va umbri imobilul. Au aflat însă că Primăria se acoperise de hârtii, obţinînd acordul tacit al unui vecin decedat.

Din 1990 încoace ni se tot promite, periodic, aflarea adevărului ba despre Revoluţia din Decembrie 1989, ba despre evenimentele din martie 1990 de la Târgu Mureş, ba despre mineriada din 13-15 iunie şi, mai apoi, despre mineriada din septembrie 1991, cea care a condus la căderea guvernului condus de Petre Roman.

acum 5 zile · comentarii (8)

Aceasta e ştirea care a bulversat mediul online duminică seara. Reprimarea manifestaţiilor de vineri seara  fost lăsată în seama unei unităţi de elită a Jandarmeriei, o unitate cu competenţe şi atribuţii în combaterea terorismului. A furnizat SRI informaţia că în cadrul manifestaţiei s-ar fi înfiltrat terorişti? Mi se pare exclus.

acum 5 zile · comentarii (18)

Discuţiile tete-a-tete de la Helsinki au dat mari bătăi de cap de jur împrejurul globului. Donald Trump i-a dat lui Vladimir Putin nu numai vizibilitate şi relevanţă, dar a stârnit şi controverse majore acceptând o întâlnire de peste două ore şi 10 minute doar în prezenţa translatorilor, fără să relateze mare lucru

acum 15 zile · comentarii (23)

M-am pregătit pentru noaptea asta. Am avut emoţii, ca orice femeie care pleacă să-şi întâlnească alesul (de alţii) şi să îi spună sincer, privindu-l în ochi, tot ce simte ea pentru el. La 4 dimineaţa, pe 10 august, după o noapte nedormită, plecam spre aeroport, cu un rucsac în care am îndesat o pereche de blugi, nişte adidaşi şi o bucată de cozonac, să-l împărţim, dacă e.

acum 5 zile · comentarii (47)

Oameni răi care conduceţi România, am fost ieri la protest între orele 17.00 şi 23.30. Am venit special, de la 2.500 de kilometri distanţă de ţară şi după 19 ani de trăit în afara ei. Am văzut, auzit, mirosit şi inhalat gazele voastre lacrimogene. Mi-am liniştit cunoscuţii manipulaţi de televiziunile voastre să creadă că noi, protestatarii, pornim un război.

acum 6 zile · comentarii (123)

Un eveniment aşa de grav, marcat cu sute de răniţi, nu trebuie lăsat nelămurit, iar vinovaţii să scape nepedepsiţi. Ce s-a întâmplat, de fapt, vineri seara? În opinia mea forţele de ordine au profitat de prezenţa huliganilor pentru a-şi atinge scopul: înfricoşarea populaţiei până acolo încât să nu mai participe la manifestaţii. Scop ratat. Sâmbătă seara au fost prezenţi la manifestaţii 100.000 de cetăţeni.

acum 6 zile · comentarii (34)

Dragă PSD, te iau cu frumosul ca să înţelegi: “drepturile omului” nu este un concept pe care ai dreptul să îl scoţi la înaintare doar când ai tu chef sau când îţi justifică politicile de orice fel, mai mult sau mai puţin justificate. Drepturile omului nu înseamnă doar condiţii umane în închisori şi procese echitabile (lucruri cu care noi am fost şi rămânem de acord), ci în primul rând dreptul la liberă exprimare.

acum 7 zile · comentarii (18)

Ministrul Justiţiei a anunţat miercuri seara că pregăteşte o ordonanţă de urgenţă prin care să poată fi revizuite sentinţe penale definitive, dacă acestea au fost pronunţate „pe bază de protocoale secrete sau interceptări ilegale”. Repet: e vorba de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu de Celentano din „Las Fierbinţi”.

acum 15 zile · comentarii (70)

Peste două zile, liberalii se vor întâlni într-o şedinţă a Consiliului Naţional. Este o întâlnire foarte importantă, care va hotărî direcţia partidului, cel puţin până la alegerile europene. Aceste alegeri vor avea o relevanţă politică specială întrucât rezultatul lor va influenţa strategiile partidelor pentru alegerile prezidenţiale.

acum 15 zile · comentarii (0)