Oficialii PSD Argeş declară că pleacă spre Bucureşti cu „doar“ 3.000 de susţinători. „Atâţia bani, atâta peşte!“

Oficialii PSD Argeş declară că pleacă spre Bucureşti cu „doar“ 3.000 de susţinători. „Atâţia bani, atâta peşte!“

Liderul PSD Argeş, Ion Dumitru (dreapta) FOTO Facebook

Oficialii filialei PSD Argeş spun că se vor prezenta la mitingul din Bucureşti cu „doar“ 3.000 de manifestanţi. Preşedintele Asociaţiei Comunelor din Argeş, social democratul Ion Dumitru, primar al comunei Albota, pune numărul redus de participanţi pe seama sprijinului inconsistent pe care edilii locali din Argeş l-au primit de la Guvern, raportat la numărul mare de voturi aduse partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Atenţie, vreau să vă spun că Oltul vine cu 10.000 de oameni. La Argeş, 3.000 de oameni. Ştiţi cum e: «Atâţia bani, atâta peşte»", a spus Ion Dumitru (PSD), preşedintele asociaţiei Comunelor din Argeş.

Ediliul din comuna argeşeană Albota va merge la mitingul de la Bucureşti cu 50 de oameni din comună, cărora le-a pus la dispoziţie un autocar. Potrivit lui Dumitru, transportul va fi suportat din cotizaţiile de partid.

La fel a anunţat, referitor la suportatea cheltuielilor, şi Şerban Valeca, preşedintele filialei Argeş a PSD, care a precizat că doar 40% dintre cei 3.000 de argeşeni mobilizaţi pentru miting vor ajunge în Capitală cu autocarele puse la dispoziţie de filiala Argeş a partidului, iar restul pe cont propriu.

Ultimul anunţ în legătură cu mitingul programat în Piaţa Victoriei din Bucureşti, postat de un administrator pe una dintre paginile de Facebook ale PSD Argeş, arată că "Se pare că există câteva grupări care intenţionează să realizeze provocări în timpul acestor acţiuni".

Mai jos, zeci de comentarii dure la adresa PSD.

"Puroiul şi paraziţii societăţii româneşti ale ultimelor decenii, deghizaţi toţi sub această formaţiune politică cu rădăcini comuniste intitulată şi "Ciuma Roşie", scrie Daniel Niţă pe pagină PSD Argeş.

"PSD - Partidul Mafioţilor care trebuie să ajungă la puşcărie! O pagină plină de fake news - Să va fie ruşine! Aţi câştigat alegerile minţind cu neruşinare oameni săraci! (...)" , scrie Radu Rareş pe aceeaşi pagină.

"Peste 30 ani de puşcărie ar trebui să facă un corupt... pentru că e mult mai periculos decât un criminal... poate omorî o întreagă entitate (bonlavi, şoferi, copii) pe când un criminal omoară un singur om. JOS CIUMA ROŞIE", a scris Danyel Prodan pe aceeaşi platformă, 

"Hoţilor! Nu v-a ajuns cât aţi fost la putere în judeţul nostru şi aţi distrus tot? Ruşine să vă fie! Dacă vedeţi că nu sunteţi capabili, plecaţi! Argeşul nu vă vrea!", scrie Marian Alexandru Vasilescu pe aceeaşi pagină, iar exemplele pot continua.
citeste totul despre: