O tonă de tutun şi peste 10.000 de euro, descoperite de poliţişti într-o fostă brutărie

O tonă de tutun şi
peste 10.000 de euro, descoperite de poliţişti într-o fostă brutărie

Tutunul va fi confiscat FOTO: IPJ Argeş

Nu mai puţin de 1.000 de kilograme de tutun, utilaje, materiale de prelucrare şi peste 10.000 de euro au fost descoperite într-o fostă brutărie în urma mai multor percheziţii desfăşurate de poliţişti în oraşul Ştefăneşti din judeţul Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări a reieşit că, începând din luna august a.c. şi până în prezent, un bărbat, de 61 de ani, din Ştefăneşti, ar fi achiziţionat tutun, pe care l-ar fi mărunţit şi distribuit, sub formă de ţigarete, către mai multe persoane, în vederea comercializării în mediul on-line. Bărbatul îşi amenajase instalaţiile de mărunţit într-o fostă brutărie.

Surse judiciare ne-au confirmat că bărbatul a fost reţinut marţi dimineaţa pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor de la Judecătoria Piteşti cu propunere de a se lua o măsură preventivă. O altă persoană ce colabora cu respectivul bărbat a fost reţinută, iar alţi 11 distribuitori de tutun din Bucureşti, Argeş, Ialomiţa şi Buzău vor fi cercetaţi sub control judiciar.

În urma percheziţiilor din oraşul Ştefăneşti-Argeş, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, peste 10.000 de euro, 4 maşini de tocat, butoaie cu glicerină vegetală, telefoane mobile şi mijloace de calcul, precum şi numeroase documente cu valoare probatorie.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

Vă mai recomandăm şi:

Comuna din Oltenia care dă un sfert din tutunul României. Care este profitul la hectar al cultivatorilor

 

Peste 4 tone de tutun, confiscate de poliţişti de la o grupare infracţională

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările